jakie dodatki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
juz wiem,ze będe miała sukienke koloru ecri.
zatem jakie dodatki?
gorset-bez ramiączek, zakładane na ukos pliski,a na samej górze delikatna koronka i cyrkonie. natomiast dół prosty, bez koronki, lekko drapowany,z kwiatkiem z boku. na pewno bede bez welonu i rekawiczek.
zawsze chcialam delikatne perełki, ale nie wiem czy bedzie to pasowało.a jakie kwiatki do tego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakie dodatki

może dori pomoże?!

Re: jakie dodatki

Njalepiej jakbyś wkleiła foto sukni, bo tak z opisu to trudno coś doradzić
Moze masz zdjęcie salonowe lub (jescze lepiej by było ) z przymiarki??

Re: jakie dodatki-do Dori

http://www.elizabeth.com.pl/pl/index_pl.html model 17 56 - to nie jest ta sukienka,ale podobna.niestety zdjecia w internecie nie ma,a ja z przymiiarki tez nie mam. gora- gorset z zakladkami, a u góry koronka z cyrkoniami a dół podobny do tej na stronce w necie.

Napisz jaki to model sukni i firma - może znajdę :)
Wklejam tą z agory Gdzie ona ma te zdobienia??
image

na samej gorze gorsetu- taki trojkącik z cyrkoniami , a dalej sa zakładki( tak jak przy niektorych jednoczesciowych). nie ma tej sukienki w internecie, niestety!!!

Myslę z e jeżeli przy gorsecie sa cyrkonie to perełki moga nie pasować, chociaż.... to zależy wszystko jak ten gorset wygląda, bo do dołu (spódnicy sukni z fotki) perełki by pasowały...

jak poszukam cos podobnego w necie, to postaram sie wkleic.a kwiatki jakie? ja myslalam o calii lub ewentualnie calla z różą.ale nie wiem biala, pomaranczowa?jestem zdezorientowana troche.chcialam miec bila sukienke, ale nie pasowala mi.teraz moj narzeczony tez bedzie musiał dopasowac sie do tego ecri:).

gosiksz napisał(a):

> kwiatki jakie? ja myslalam o calii lub ewentualnie calla z
> różą.ale nie wiem biala, pomaranczowa?

Ja bym proponowała kwiaty podobne do tego co podpina spódnicę - jeśli tam jest kwiat płatkowy(typu róza) to raczej calla odpada, bo bedzie pomieszanie zpoplątaniem
No i zdecydowane kolory kwiatków żeby "nie zlały się " z suknią - bordo, fiolet, róż..... Wydaj emi się że do tej sukni pasuje bukiet okragły jak również wydłużony - chyba to sie nazywa "kskada", ale nie za rozłozysty