jakie farby polecacie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
chce zmienic farbę i zastanawiam sie jaką farbę do włosów wy polecacie. kolor ciemny brąz , gorzka czekolada itp. i jak możecie to powiedzcie czy starcza na długie włosy( do połowy plecow) czy trzeba dwie kupować. napiszcie nazwę farby numer lub nazwę farby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakie farby polecacie

Polecam dobrego fryzjera/

Moja fryzjerka mi farbuje włosy farbą firmy "CC" jest to szwedzki produkt, bardzo delikatny długo kolor utrzymuje się na włosach.

polecam jesli na jasny kolor - decoral albo jedynke
ciemne to zdecydowanie dulux kolory swiata, dulux once juz nie, moga przeswitywac orginalne
unikac polifarbu, nietrwale

hej! ja tez co jakis czas sprawdzam farby, by miec pewnosc jakiej uzyc na ten jedyny Dzien, ostatnio sprobowalam palette deluxe nr 550 "zlocisty braz" z mieniacymi sie swietlistymi refleksami i musze powiedziec, ze bardzo przypadl mi do gustu! Tez mam dlugie wlosy i mi jedna buteleczka wystarczyla, ale to wszystko zalezy od rodzaju wlosw :-)

ja Palette nie polecam!!!!!! szybko schodza i bardzo niszcza wlosy:( najlepsze farby -to Garniere-ktorakolwiek z wersji i Loreal

a ja na ten jedyny dzien w swoim zyciu na pewno nie zaufalabym takim farbom z drogerii. na pewno tym razem tez zaufam swojej fryzjerce. ona z reszta uzywa farb Matrix i sa one super ,nie niszcza wlosow i nie wyplukuja sie. na prawde polecam- sama tymi farbuje.

Feria Loreal - są naprawdę dobre!

Opakowanie starcza na długie włosy, łatwo się nakłada, kolory ładne i wyraziste...

Myślę, że nie ma co przepłacać u fryzjera za zwykłe farbowanie włosów!

Nie zgadzam się. Feria Loreal dla moich włosów to kicha totalna. Już lepsza jest nawet Palette. Wogóle prawie nie widac żebym farbowała.

:-( No to faktycznie kicha...
Ale ja nie miałam zamiaru podstępnie proponować kichowatej farby ;-) tylko jestem z niej zawsze zadowolona...
Może to zależy od odcienia...?
Ja "używam" wszelkich kolrów rudych, miedzianych, kasztanowych, czerwonych itp. i wychodzą wyraziste, ładne, zawsze po ufarbowaniu słyszę komplementy - czyli, że widać...
No nic - widać, że różnie to działa na różnych włosach!

Najwidoczniej, bo ja używałam 2 razy odcienie rudego i raz brązu. Czyli kolory podobne. Jednym słowem każdy włos reaguje inaczej.