jakis pomysł

Może ktoś z was ma jakies pomysły jak szukać pracy z efektem bo juz nie wiem gdzie jej szukać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jakis pomysł

a jak do tej pory szukalas/es ?

Podstawowe pytanie jakiej pracy szukasz tzn branża, praca stacjonarna czy mobilna?
Jakie masz wymagania. No i to co padło wyżej gdzie szukasz i w jaki sposób?

głównie w handlu -sprzedawca praca zmianowa .najlepiej z okolic gdyni .kaska 1500 netto mnie wmiare na chwile obecną urządza a w jaki sposób szukam .pozostawiam aplikacje na portalach codziennie wysylam ogloszenia do anonse i roznosze cv po sklepach i tak dluzszy czas zaznaczam ze nikt sie nie odezwał ,a 2 rece mam i doswiadczenie i checi do pracy ale widac to za malo

Aż nie mogę uwierzyć, że zero odzewu tymbardziej, że starasz się o pracę w handlu. Wydrukuj z 50 Cv przejdz sie po centrum handlowym, zostaw dosłownie wszędzie a na pewno będzie odzew. A może cv masz źle napisane?

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...