jan. - opinia

Pierwszy egzamin oblałem ze swojej winy błędem na rękawie , egzaminator konkretny , normalny bym powiedział , miałem szczęście i otrzymałem następny egzamin dzień później , stres był szczególnie o rękaw , nie obyło się bez problemów , nie z jazdą ale z egzaminatorem , jego zachowanie było mało mówiąc nie przyjemne , być może w związku z tym iż była to godzina 6.30 , gdy wyjechałem na miasto poszło gładko , nie obyło się bez jego głupich komentarzy , nie wiadomo po co udzielanych , próbował swoich sił długo jak mu się nie udało jeszcze na placu zrobił mi wykład , atmosfera była bardzo nie przyjemna , nie wykazał się odrobiną pozytywizmu , nawet po zdanym egzaminie symbolicznie ręki nie uścisnął , Dariusz M. - nie polecam zdecydowanie na niego trafić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jan. - opinia

Panie Janie, niech Pan w słowniku sprawdzi znaczenie słowa "pozytywizm", strasznie się uśmiałam z Pana wypowiedzi. Poza tym mnóstwo błędów, popracowałbym nad polszczyzną na Pana miejscu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Manfred

2012-10-02 15:36:45
TO NIE LEKCJA JEZYKA POLSKIEGO.......STRASZNYM MUSISZ BYC DREWNIAKIEM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swój charakterek przelał na publiczne forum z ironią,ale poczekamy i go kiedyś jakaś porażka dopadnie i wtedy inni będą mieli powód do satysfakcji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Darek, gdzie się podział Twój pozytywizm?

Ten negatywizm Cię zniszczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0