jazdy doszkalające
Po nauce jazdy w innej szkole i po niezaliczeniu egzaminu państwowego znalazłam się na jazdach doszkalających w Elka School. Miałam to szczęście, że trafiłam do Pana Kazimierza Kepke. Jest świetnym instruktorem, doskonale wyczuwał, co jeszcze powinnam powtórzyć. Nigdy się nie zniechęcał i był bardzo cierpliwy, podtrzymywał mnie w wierze, że jestem w stanie być dobrym kierowcą a przede wszystkim zdać egzamin państwowy. ez jego wiary we mnie chyba poddałabym się. Miał do mnie dużo cierpliwości i wyrozumiałości. Jazda z Panem Kazimierzem to prawdziwa przyjemność. Wszystko doskonale wyjaśnia i tłumaczy. Nauczył mnie większej pewności siebie, skupienia, opanowania a przede wszystkim myślenia. Świetny instruktor, przyjazny, pełen pozytywnej energii, profesjonalny i doświadczony. Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas, aż żal było kończyć kurs. Teraz jestem ,,świeżo upieczonym,, kierowcą i z wielką przyjemnością wsiadłam po raz pierwszy do własnego auta i bez problemów przejechałam swoje pierwsze 160 km. Dziękuję i pozdrawiam.