jedzenie dobre, obsługa fatalna

Nie wiem czy to ja mam pecha czy coś nie tak z obsługą, już trzeci raz pod rząd mam problemy z zamówieniem. Dlaczego nie podają wszystkiego od razu, nie było by tych problemów? Podają tam wszystko partiami, a na końcu okazuje się, że niektórych zamówień nigdy Ci nie przynoszą. Wcześniej się tym tak nie przejmowałem, jestem świadom, że obsługa to też ludzie i mają swoje lepsze i gorsze dni, ale 3razy pod rząd o czymś świadczy.
Dziś zamówiłem sobie parę rzeczy, między innymi banany w cieście i pikantną sałatkę z ogórka. Wydawałoby się, że ogórek dostanę do części dania z ryżem i mięsem, niestety nie doczekałem się na niego, na banana też się nie doczekałem, gdy poprosiłem o rachunek to oczywiście te pozycje się na nim znalazły. Fakt rachunek sobie zmniejszyłem o brakujące zamówienia.
Jedzenie mają tam smaczne, atmosfera jest przyjemna, ale jeśli chcesz zjeść coś, co zamówiłeś i nie stresować się to idź gdzieś indziej.
To była moja ostatnia tam wizyta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie Andrzeju,

Bardzo mi przykro, że nie został Pan obsłużony zgodnie z naszymi standardami.
Zapewniam, że w międzyczasie odbyło się szkolenie dla pracowników i wspomniana sytuacja więcej się nie powtórzy. Mam nadzieję, że pomimo nienajlepszego wrażenia będziemy mieli okazję jeszcze Pana gościć w Restauracji Wook i pozytywnie zaskoczyć.

Pozdrawiam,
Kierownik Restauracji

Re: jedzenie dobre, obsługa fatalna

bla bla bla... zawsze jak jestem nie zadaze siasc karty mam na stole desery dostaje tylko jak odloze widelec po jedzeniu dan glownych... moze jestes tzw. fakturzysta