Restauracja Wook

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Złota Karczma 26

blackfoka@WP.PL - ocena (1) Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, p.Ola najlepsza, pomocna z dużą... blackfoka@WP.PL Ja - ocena (1) Brak dodania cebuli (dodania, nie jako składnika sosu etc.) do dania to wg... Ja Niezadowolony klient - opinia (1) Jedzenie zimne nie smaczne nic nie doprawione kucharz chyba pomylil miejsca... Niezadowolony klient
Mz - opinia (1) Dobre, świeże jedzenie z azjatyckim twistem Świetny pad thai, bekon petarda,... Mz Ania - opinia (1) Jedzenie zdaniem naszej rodziny było okej ale obsługa panów masakryczna, zero... Ania INEZ - opinia (1) Miła obsługa. Przystępne ceny. Bardzo dobre jedzonko. INEZ Omijać szerokim łukiem (1) Podłe jedzenie. Do wyboru w karcie najróżniejsze dania. Wszystko utopione w... Karolina Wstretne jedzenie (1) Bylam w tej restauracji drugi raz, zupa tajska calkiem niezla. Tym razem... Dorota Nie polecam zamówień na wynos. (1) Macie do wyboru - albo kontrolować kelnera, czy napewno wszystko, co... alee bez rewelacji (1) Makaron won ton z kaczką - bardzo dobry i wyraźny smak, mala porcja, prędzej... klientka Zupa tom yum (1) Dno. Panowie nie maja zielonego pojecia o kuchni orientalnej a tym bardziej o... Patryk Gorzej niż dramat! Tak fatalnie nie czułem się nigdzie! (1) Zacznijmy od jedzenia. Potwierdzam opinie innych klientów, smakowało gorzej... Łukasz dramat (1) Fatalne jedzenie jeszcze gorsza obsługa. Surówka Stara, nie swieza onyz NIE POLECAM! (1) Na przystawkę dostaliśmy spring rollsy z mięsem które był surowe, kucharz... gość Fatalna obsługa (1) Kelner miał pretensje o zestawienie 3 stolików razem nie proponując żadnej... Olek Wspaniałe jedzenie i nastrój (1) znam smak prawdziwego chińskiego jedzenia to jest to wieprzowina yuxin ma... Rajmund Bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie (1) Bardzo dobre jedzenie, porcja na wynos idealna. Obsługa bardzo miła i szybko... IK Dramat (1) Powiem tak, to była wizyta nr 4 lub 5. Tak katastrofalnego spadku jakości,... hop_siup Dramat!!! To nie jest restauracja azjatycka!!! Tylko w stylu "azjatyckim" (1) Jedzenie w tej restauracji, nie ma nic wspólnego z jedzeniem azjatyckim!... Darek Nigdy więcej! (1) Śmierdzący starym tłuszczem kurczak. Niedosmażony. Po pierwszym kęsie odruch... Kejt