Restauracja Wook

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Złota Karczma 26

delikatnie mówiąc- kiepski lokal (1) obsługa całkiem niezła, klimat w sumie tez może być. ciekawe wrażenie robią... Marzena Antek - opinia (1) Muszę powiedzieć, że dziwne jedzenie w tym lokalu, w kuchni widziałem samych... Antek Mocno Śrenio (1) Kubki do herbaty poobijane z każdej strony (mimo próśb nie udało się znalesc... Monika
również zaskoczona (pozytywnie) (1) lokal wypełniony do ostatniego miejsca (w przeciwieństwie do pobliskich... ninurta ZASKOCZONY!!!!!!! (1) Pierwszy raz odwiedziłem ten lokal ok. miesiąc temu z polecenia znajomego. I... Zadowolony Super miejsce (1) Ze względu na fakt, iż jestem czestym gościem tej restauracji, postanowiłam... Agnieszka polecam (1) bardzo dobre jedzenie, niezła obsługa, skandalicznie niskie ceny. Ogólnie warto. kwierzba Tragiczna obsługa (1) Miałam watpliwą przyjemność zjedzenia obiadu w tym lokalu i łącznie zajęło mi... Degustatorka Super jedzonko i fajnie podane (1) Miły fast food z chińskim jedzonkiem.Porcje mini ale w sam raz do ceny.... Cleo Świetny lokal! (1) Jedzenie wyśmienite, miła obsługa gwarantowana i przestepne ceny. Lokal... kobieta