Restauracja Wook

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Złota Karczma 26

ODRADZAM (1) Nikomu nie polecam tej restauracji. Obsługa niezbyt interesowała się gośćmi,... Zniesmaczona BEZ SZALU (1) Mieso ok przyprawione genialnie, ale o co chodzi z tym sklejonym ryzem i... Justyna Totalna beznadzieja (1) Totalna beznadzieja, jedzenie obrzydliwe, wszystko smakowało jak sos... emi
gorąco NIE POLECAM (1) Skandal!!! Jedzenie ohydne. Sam stary tłuszcz i gumowate, źle odprawione... Karina mieszane uczucia (1) jesli chodzi o samo miejsce na pierwszy rzut oka wydaje sie całkiem... lili masakra po chińsku (1) Za pierwszym razem nawet mi smakowały potrawy wiec zajrzałam drugi i tym... Ula NIE POLECAM NIKOMU !! (1) 1 raz trafilam do resturacji jakis czas temu, zamowilam zestaw dla dwojga... ola Totalna masakra!! (1) Z ręką na sercu jestem w stanie powiedzieć, ze to najgorsza restauracja w... Paula nie wrócę, poczułem się jak klient przed 1989 (1) byłem dwa razy bo mi smakowało jedzenie (pomimo niedociągnięć obsługi), ale... JD POLECAMY - PYSZNIE, SZYBKO I TANIO (1) Nie wiem czemu niektórzy wypowiadają się źle o tej restauracji, być może... Agata Pysznie! (1) Pierwszy raz zawitałam dziś z mężem do Wooka. Czytałam opinie o tym, że nie... Mee Miałem nadzieje na lepsze jedzonko (1) Kelnerzy OK, szybko, miło zostalismy obsłuzeni. Ceny też bardzo przystepne.... Paweł Bardzo kiepsko ;( (1) Podczas zakupów na MATARNI postanowiliśmy rodzinnie coś zjeść. Padło na... rodzinna wyprawa Niestety zawód po raz kolejny (1) Jadałam tu od początku istnienia restauracji. Niestety, od jakiegoś czasu... Ola polecam (2) witam... Polecam wszystkim wyglodzonym zakupoholika Restauracje wook.... Marta i Wojtek Polecam (1) Wszystko na najwyższym poziomie; jedzenie pyszne, obsługa kelnerska bardzo... M Tragiczne ignorowanie klientów (3) Wczoraj, po 20 minutach oczekiwania na zainteresowanie któregokolwiek... Maja masakra karta (1) nie wiem co z ta restauracjai ale jestem poraz kolejny place karta i kelner... waldek Nie polecam. (1) Żarcie drogie, w smaku w miarę OK. Lecz po skonsumowaniu s...ka murowana.... AveDriver Chiński fast food ! (1) Klimat, wystrój i menu robi dobre wrażenie... jedzenie nie pozostawia... jazzman