Restauracja Wook

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Złota Karczma 26

jedzenie dobre, obsługa fatalna (3) Nie wiem czy to ja mam pecha czy coś nie tak z obsługą, już trzeci raz pod... Andrzej Szkoda słów... (1) Zaczne od tego,że osatnio jak byłem to byłem bardzo zadowolony ale wczoraj to... Paweł Było milo (1) Zaczne o pozytywow ObSLUGA KELNERSKA NA NAJWYZSZYM POZIOMIE 3 Z 4 KELNEROW DO... :)
Słabo! (1) Naprawdę słabo. Na początek dostaliśmy po podkładce, które wyglądały jakby... NE Beznadzeja! (1) Moja córka chciała coś zjeść więc zadzwoniłam bo nie chciałam jechać.... Ewa Bardzo miło (1) Byłam tam z mamą (która przyjechała do gdańska w odwiedziny) i z dwójką... Aga polecam wszystkim:D (1) Polecam wszystkim:) jestem stałym klientem i nie zdarzyło mi się ze czegoś mi... ferdynand wook polecam (1) W dniu dzisiejszym wybraliśmy się do Ikei na zakupy.Jak wiadomo zakupy... jarek1980 slabo... (1) jestem bardzo czestym klientem tego wlasnie lokalu, przychodze tam z rodzina,... Marek Nowicki mam juz dosyc tego miejsa.... (1) jestem bardzo czestym klientem tego wlasnie lokalu, przychodze tam z rodzina,... Marek Nowicki zapowiadalo się lepiej (1) zapowiadało się całkiem dobrze więc postanowiłyśmy zjeść obiad w tym lokalu,... magda Chaotycznie, średnio smacznie, małe porcje (1) W lokalu zawsze widziałam bardzo dużo ludzi, więc zdecydowałam się spróbować.... K. Fajna knajpka (1) Pierwszy raz bylismy w tej restauracji i powiem szczerze obawialam sie ze... Ania Jedzenie ok, ale klimat zniszczony przez papierosy (1) Poszedłem z polecenia znajomych. Jedzenie było ok, ale przyjemność z posiłku... Paweł zachwyconam! (1) wczoraj z okazji zdanego prawka zaprosiłam 2 znajomych na kolacje do wooka.... Ja świetna restauracja (1) Nie zgadzam się z opinią Degustatorki w sprawie obsługi. Nie przychodzi... Gosia Typowo (1) Smacznie i miło. Tanio ale i wielkość porcji symboliczna. Takoż spróbować... angy POLECAM (1) Zawsze pelno klientow, ale tym razem poczekaliśmy na miejsce i bylo warto.... Poppy W miarę OK (1) Lokal z ładnym wystrojem, dobrą obsługą kelnerską i smacznym jedzeniem. Do... Paweł Tanio, smacznie, klimatycznie (1) Jedzenie jest znakomite. Porcje są małe ale w odpowiednio niskiej cenie.... paula