Widzę, że nie jestem odosobniony co do zdania na temat obsługi w tej restauracji. O ile jedzienie jest dość smaczne o tyle jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia.
Podczas mojej ostatniej wiyzty w czasie Mistrzostw w lekkoatletyce:
-wchodzę do restauracji i proszę o stolik dla dwóch - pani kelnerka wyraźnie zdziwiona, że coś takiego powiedziałem - być może należy samemu pójść do stolika i zająć, tak jak w mcdonaldzie czy barze mlecznym;
-ta sama kelnerka obsługuje nas przez zały pobyt;
-ani jednego uśmiechu podczas naszej wizyty, twarz kamienna;
-widziała że stół się mocno chcwiał i nic nie zrobiła w kierunku, żeby przestał;
-kiedy chciałem płacić karta pinformowała mnie, że terminal nie działa, tak jak by to była rzecz normalna, żadnego "przepraszam" lub choćby "niestety", na szczęście miałem gotówkę;
-zostawiłem napiwek w raz z zapłatą, chociaż zupełnie sie nie należał, no i żadnego dziękuję z ust tej pani nie usłyszałem;
-podczas opuszczania nie raczyła owa kelnerka podnieść głowy znad baru i powiedzieć krótkiego "do widzenia".
Bardzo kiepska obsługa jak na restauracje przy środkowym Monciaku. Moja noga raczej już tam nie postanie. Na szczęście znam inne miejsca, gdzie nie obsługują klientów jak za "karę".