jest bbbbaaaaaaardzo faaajnie ;ppp

Uważam, że jest to typ klubu, którego brakowało w Sopocie! jest wiele cool&nice klubów i imprezowni, od koloru do wyboru tak naprawdę, ale niektóre sie juz po prostu 'przejadły', towarzystwo sie pozmieniało, w jednym małolaci a w drugim 'wiocha', itd.itp...a Unique Club to miejsce gdzie nie powstydziłby się nikt zabierając znajomych, przyjezdnych, nawet z dalszych zakątków świata już na kawę, drinka, lunch, obiad, deser czy przekaskę etc...czuc magię tego miejsca w dzień!ale i nocą nie rozczarowuje, a wrecz przeciwnie!..wchodząc już czuć szyk, elegancję, ale nie tak żeby ktoś NIE z 'najwyższej klasy' miał czuć się niekomfortowo czy wybcowanie.. góra przyjemna, do poplotkowanie nawet w weekend do drineczka, czy późną kolację, wystrój b.oryginalny i ciekawy, wysublimowany, z wyczuciem i 'ciepłem' , downstairs zaś zaskakujące i już takie imprezowe ;-) MUZYKA REWELKA!,gdzie myślę, że tj.problem jesli chodzi o Sopot( a tu all in 1!,do hulańców, tańców, słuchania, rozmawiania..), OŚWIETLENIE REWELKA!...b.duuużo daję!, no i widać wiele, wiele pracy włożonej w wystrój, charakter, kazdy szczegół!obsługa się rozkręca, nie jest tak źle jak w.w!;p a P.menago BOYS slyszałam mega babeczka! ;-*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: jest bbbbaaaaaaardzo faaajnie ;ppp

przestańcie bo to widać! jak już chcecie o sobie pisać to trochę więcej skupienia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0