To klub dla mnie (1) Klub jakich w Sopocie mało, można miło spędzić czas ze znajomymi, pobawić... Witek Super miejsce w Sopocie :) (1) Często imprezujemy z koleżankami i znamy wszystkie lokale w Sopocie. Tu jest... Meri Super bar, dużo miejsca do tańczenia (1) Jak dla mnie wszystko ok. Super bar, posiadający ogromny wybór dobrych alkoholi ewelina332
polecam, super muzyka (1) Klub dla osób w każdym wieku - młodszych i starszych. Świetna muzyka,... Weronika super! (1) Zdecydowanie polecam. Jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Miejsca do tańca... Miko Wszystko ok (1) Zaglądam regularnie, gdy tylko odwiedzam Sopot i moich znajomych. Zawsze mile... Agata Mega miejsce! (1) Miejsce, w którym można mile spędzić czas, fajnie się zabawić i wypić dobrego... Ewa Super klub! (1) Miejsce, w którym można smacznie zjeść, wypić dobrego drinka i bawić się do... Martyna polecam (1) Złego słowa powiedzieć nie mogę. Jedzenie smaczne, odpowiednio doprawione.... Iza Wypad służbowy (1) Trafiłem tu akurat na finał MŚ. Bardzo duży wybór trunków, drinków. Jedzenie... Sam Super klub! Świetna muzyka (1) Najlepszy klub jak dla mnie w Sopocie, impreza z klasą! super drinki1 Alvin Najlepszy klub i restauracja w Sopocie (1) Cena adekwatna do otrzymanego dania :) w klubie również miałem okazje... Piot Selekcja?!!! (1) Selekcja?!!! Zapłaciliśmy za wejściówki i co? Kazali nam iść do salki przy... Kamila Wystój OK (1) W porównaniu do ubiegłego roku ŻENADA. Bramkarz tragedia. Uważa siebie za... Jola Super Club - jeden z lepszych w 3 city (1) Jedyny klub w Sopocie gdzie mozna sie pobawic bez przepychania... woj Lans (1) A czy nie możnaby się bawić w rytm house'u bez całego tego lansu i... Jarek Mega! (1) Najlepszy klub na imprezowej mapie Sopotu. Przychodzimy ze znajomymi często i... Queen_M Mega impreza (1) Byłam w zeszły piątek w Unique - polecam wszystkim wymagającym osobom !! ((:... Imprezowiczka Najlepszy Klub!!! (1) Fajne dziewczyny, miła obsługa, super wystrój i najlepsi dj-e, czego chcieć... Andrzej Naj Naj najlepszy klub w Trójmieście (1) Byłam w Unique kilkukrotnie, za każdym razem było wyjątkowo. Świetny klimat i... Foxy