mega sobota :) (1) mocne driny, fajna muzyka i balowalismy ze znajomymi do 5 rano, ludzi w sam... Przemek WARTO!!! (1) Moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Klientela na... M. REWELACJA! (1) Osobiście będę ten klub polecał wszystkim! Bardzo rzadko chodzę po klubach,... Robert K.
POLECAM (1) świetna impreza!!!! 4nia kiepsko nie polecam (2) MieliÂśmy duze oczekiwania co do klubu jednak od chwili wejÂścia klub... anonimka Nowy Unique (2) Miałem duże oczekiwania co do nowego Unique'a, jednak mocno się zawiodłem...... Haraś 1 czerwca opinia JEDYNE TAKIE MIEJSCE W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Jestem zaskoczony,nie byliśmy jeszcze nigdy w Unique za namową koleżanki... Radek Noble Bank Super (1) Byłem tam na otwarciu i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczony! Lokal... Bartłomiej ola - opinia (1) Nie wychodzilam od dawna do Sopotu, bo miałam dosyć komercyjnej muzyki ciagle... ola Marysia - opinia (1) Jezeli chodzi o Club jak najbardziej obsluga i selekcjoner bardzo mili,... Marysia KLUB ZAMKNIĘTY OD 02.11.2012 DO ODWOŁANIA (1) W związku z dramatycznym wydarzeniem, jakie miało dziś miejsce - pożarem... ADMIN Jak sama nazwa wskazuje... unikać (1) Byłem dzisiaj i wielkie rozczarowanie, spodziewałem sie klubu na naprawdę... Lobster nowy selekcjoner (3) Jestem po raz pierwszy zniesmaczony. Nie byłęm w klubie parę tygodni i... od Smoły 25.08.2012 Light NIght (1) Bylismy z kumplem na imprezie w zeszly weekend.. 100% satysfakcj od wejscia... Miet unique (1) szukałam z moim chłopakiem forum klubu żeby napisać o ostatnim weekendzie... Misia Michalina & Patryk unique (1) szukałam z moim chłopakiem forum klubu żeby napisać o ostatnim weekendzie... misia & patryk Nie Polecam!!!!!!! (1) Po opiniach czytanych na roznych forach myslalam ze jest to klub z klasa,... ili Najlepszy na monciaku ! (5) Trochę ciasno - OK Trochę słaba wentylacja - zgodzę się. I tu lista słabych... Abbadon1983 Rewelacja! (1) Musze przyznać , że jesteśmy bardzo miło zaskoczeni! Mianowicie byliśmy... Agnieszka z warszawy Uwielbiam i polecam (1) Kolejna wizyta w klubie i kolejny raz przekonałam się, że jest to najlepsze... E.