Czarna - opinia (1) Moim zdaniem jest to najlepszy klub w Trójmieście. Wystrój eelegancki, dwa... Czarna Gorąco Polecam!!! (1) Cudowny Klub na mapie Trojmiasta. Wspaniała, uśmiechnieta, profesjonalna... Katariiiinaaaaa Miejsce inne niż wszystkie (1) Elegancki wystrój i goście, a do tego sympatyczna i uśmiechnięta obsługa -... Magdalena
Dla mnie rewelacja ! (1) Jedyne takie miejsce na mapie trójmiejskich klubów, pyszne jedzenie i... Rozalka ... (1) dwukrotnie barze kupowałem drinki, za każdym razem cena inna niż w karcie. Po... Tomasz Super atmosfera! (1) Warto przejechac 200 km zeby pobawic sie z klasa - dobra selekcja, wszyscy... MarekSzwecja Polecam (1) Klub pierwsza klasa, barmani czynią cuda za barem! Pyszne drinki, super... Bobson Najlepszy klub! (1) Miejsce, które inne sopockie kluby zostawia w tyle o kilka długości!... R. Czwartak Gorąco polecam! (1) Wiele słów nie trzeba, aby określić to miejsce! Miejsce należy do... Sqr Do not go there (1) Me , me fiancée and my brother went to unique for a drink. First, before you... Gosc Wyjątkowy wieczór Panieński (1) Dziękuję za fantastyczną organizację wieczoru panieńskiego. Mega obsługa i... Kaśka zdecydowanie odradzam (3) witam pisze ta opinie dosyc pozno po wizycie ale jakos predzej nie mialam... zawiedziona ZASKOCZONA NEGATYWNIE ! (2) Po namowie managera Grand Hotelu do odwiedzin klubu Unique w Sopocie gdyż to... Zaweidzeni lekarze Świetne miejsce na dobrą zabawę!!! (1) W klubie Unique spędziliśmy świetną majówkę!!! Było mnóstwo pozytywnych... ma_a Wspaniały klimat ,polecam (1) Klub Unique to jedyny klub z tak świetna ,moja ulubioną muzyką House ,jeśli... Agata Numer 1 w trójmieście (1) Niezmiernie się cieszę że jest takie miejsce na mapie trójmiasta, Niby drogo... Aleksandra Don't go there (2) Odradzam wszystkim ten klub. Bramak woła o pomstę do Boga. W dniu dzisiejszym... Marcin Wielkie podziekowania;) (2) Swietny klub swietnie sie bawilam a bylam tam pierwszy raz milo... Anna unikalne ale ceny ! (5) Ceny drinków wygórowane ( niezbyt profesjonalne), cena za stolik- 200 zl-... zawiedziona Sopocka goscinnosc w "Unique" Club (2) KLUB UNIQUE przy sopockim molo. Żenująca gościnność w Sopocie. Poszedłem na... Andrzej