Polecam super klub :) (1) Spedzenie Panienskiego Wieczoru w Unique to najlepsza opcja na super zabawe.... A.B. Klub do ktorego mozna sie wybrac, a wychodzac byc wybawionym od stop do glow :-) (2) Meeega Klub polecam jak najbardziej, wszystkim prawdziwym imprezowicza,... Karina UNIQUE NR 1 W TRÓJMIESCIE (2) Poszłam tam pierwszy jakiś czas temu ,byłam mega zadowolona ludzie... Monika.Oliwa
Byłem rozczarowany (1) Po pierwsze.-obsługa ma takie miny ze bez kija nie podchodź. Po drugie-... X5 Kilka rzeczy... (5) 1. selekcjoner, faktycznie bylo to juz jakis czas temu i moze juz go nie ma,... IS Super personel, niesamowita atmosfera. (1) Zdecydowanie jest to najlepszy klub w Sopocie. Głównie za sprawą wystroju,... Śliwa problem z personelem (3) club polecam muzyczka fajna, wystrój rewelacyjny. ale jesli chodzi o... aga Najlepszy klub w Sopocie (1) Klub dla ludzi, którzy lubią wbić się w marynarki i sukienki, chyba jedyne... Kamilla K. UNIQUE - ŚWIETNE MIEJSCE NA ZABAWE W SOPOCIE (1) Jestem dosyć częstym gościem tego wyjątkowego miejsca, bywam zarówno w... JOANNA Łukasz - opinia (1) Polecam klub jak najbardziej, dobre nagłośnienie, ładny wystrój, cenny jak w... Łukasz Ogólne wrażenia z klubu... (1) Moje wrażenia jeżeli chodzi o klub Unique są bardzo pozytywne,jeżeli chodzi o... Imprezowicz... najgorsza i najdroższa restauracja w sopocie. UNIQUE (1) Club mi się podoba, aczkolwiek selekcja jest sztuczna i nie ma niczego... Gość POLECAM (1) Witam, wybraliśmy się ze znajomymi do tego znanego Sopockiego w Sobotni... Krzysiek77 kultura osobista?? (3) Obsłudze klubu naprawdę nie zależy na klientach.Jesteśmy klientami klubu od... była klientka Obiektywnie ... (1) Witam. Bywałam w tym miejscu dość czesto i nie ukrywam ze były to mile... Ania Selekcjoner masakra!!!!!!!!!! (6) Wczoraj wybrałyśmy się z koleżanką do tego klubu i pseudo pan selekcjoner... Anna OMIJAJCIE TEN CLUB (1) śmieszą mnie opinie wystawiane przez dziewczyny !!! wiadomo że bramkarze maja... Tobi UNIQUE... po polsku niepowtarzalny, wyjątkowy.. (2) Zgadzam się z takim tłumaczeniem. Ponadto cieszy mnie że nie ma segregacji na... KRYSTYNA masakra !!! (6) Nie wierzyłem jak przeczytałem na fb jak uniq każdemu kto doda pozytywny... Marcin TO JEST POMYŁKA!!! (3) NA DOLE PIWNICA, UKRYTY PARKIET!!!DZWONIŁEM O PEWNĄ INFORMACJĘ, ODPOWIEDŹ:... ADAM