Alecsundrae (1) Klub bardzo fajny, tylko ceny moim zdaniem lekko wygórowane. Byłem na... klubowicz jest bbbbaaaaaaardzo faaajnie ;ppp (2) Uważam, że jest to typ klubu, którego brakowało w Sopocie! jest wiele... PePe super (2) Kazdy ma swoj typ miejsc do ktorych chodzi ale to jest zdecydowanie miejsce... julietttta
ŚWIETNE MIEJSCE! (1) Ale miło się zaskoczyłem jak przekroczyłem próg klubu.... a jeszcze większe... klubowicz Polecam (1) Dziwia mnie negatywne opinie tego klubu, w calym Trojmiescie brakowalo... Marta Milo spedzilam czas (1) Jak dobrze ze mamy taki klub w trojmiescie! Muzycznie swietnie! Duzo... bywalczyni Przyjemność z nutką dekadencji.. (1) Przyjemne miejsce na popołudniową kawę, które wieczorem zmienia się w miejsce... Fiołek Wszystko gra tylko chciałoby się obejżeć galerię, której nadal nie ma... (1) Wszystko gra tylko chciałoby się obejżeć galerię, której nadal nie ma... Anna Najlepsze miejsce w Sopocie (1) Najlepsze miejsce w Sopocie antonio Fajnie, drogo i plastikowo (1) Powiem tak. Lokalik niezły, naprawdę jest oki. szkoda tylko że nie wiadomo... sopocki imprezowicz prawie bardzo dobrze... (1) fajne miejsce, doskonaly wystroj, bardzo mila obsluga, nie czeka sie pol h na... snobka Wysmienity lokal, nie ma takiego KLUBU w Polsce!! (1) jestesmy zaskoczeni bardzo tym, co zobaczylismy w Sopocie! Super miesjce,... vanessa Gorąco polecam ten klub! (1) Byłem, widziałem i powiem... że jestem pod wrażeniem. Nie zgadzam się z... mades