Doskonałe miejsce:) (1) Juz trzykrotnie, pierwszy raz za namową siostry, miałam przyjemność spędzić... ada Jacek Pyrzyński - opinia (1) super klub !!!!! Jacek Pyrzyński :) (2) Polecam ten klub w piątek byłam pierwszy raz z koleżanką. Bardzo podoba mi... B
SUUUPER CLUB (1) POLECAM WSZYSTKIM TEN CLUB JEST SWIETNY MILA ATMOSFERA REWELACYJNA OBSLUGA... paula gruza iwan - opinia (1) Niesamowita atmosfera wśród tylu pięknych kobiet oraz wspaniałej muzyce!!... iwan obsługa (1) Wkońcu pożadny klub na poziomie bez małolatów. Brawo dla obsługi oraz... Monia Gdzie jest Pani Kamila (1) Super lokal,Super obsługa,ale gdzie jest pani Kamilka za baru ,chyba chora bo... krzyś super obsługa (2) Witam, byłam w tym klubie nie raz i bardzo mi się tam podoba .Wystrój... olimpia 21 maja rewelacja ! (2) słyszałam reklamę w radiu o świetnej imprezie w klubie jakim nie byłam,byłam... Wera SUPER LOKAL (1) Jestem osobą, ktora czesto bywa w delegacjach w W-wie i zawsze zazdrosciłem... Mirek beznadzieja (1) duzo nadmuchanych lalek,sztucznych,z głową w chmurach i starych facetów:/... natii genialny wieczór (1) w sobotę byłam tam z przyjaciółmi i wszyscy bawiliśmy się wspaniale. Co za... Nicol Długo poszukiwaliśmy... (2) Długo z mężem poszukiwaliśmy ekskluzywnego miejsca, gdzie moglibyśmy się... Kasia dla palacych (1) dół super ale nie chodzę... dlaczego ..proste tam palą...jestem wrogiem... Paweł Wilkicki Klub dla bogatych Panów w starym wieku (1) Zostaliśmy olani przez pseudo Selekcjonerów, dziewczynę chcieli wpuścić,... tomek Takiego miejsca szukałam!!! (1) Unique spodobał mi się już na samym otwarciu. Rewelacyjna aranżacja wnętrza,... aga bardzo na tak (1) Dawno tak się nie bawiła,po pierwsze nie ma małolatów średnia wieku 30 i to... Anka BARDZO ZADOWOLONA (2) A ja uważam że to miejsce ma potencjał i jest naprawde wyjątkowe. Po pierwsze... Marika hmmmmmmm (4) wszystko jest o.k oprócz oferty baru godz. 00.30 w barze brak LODU I... Nika Sopot (1) Dla mnie nieudolnie próba zgapienia "Platyny" z Wawy. Po nazwie sie... Marek