Opieknowie sa najwiekszym plusem tego punktu przedszkolnego, wlascicielka najwiekszym minusem. posylam dziecko bo tak naprawde nie ma zadnej alternatywy w okolicy. ilosc zajec dodatkowy uszczuplila sie w ostatnim czasie
21
Odpowiedź obiektu
~anonim
(6 lat temu)
Dobrze, że nie odwrotnie :)
10
~Katarzyna lat 40
(6 lat temu)
Podzielam ta opinie zrobiło sie w tym przedszkolu beznadziejnie nic sie nie dzieje zajęć dodatkowych brak a właścicielka zbiera chyba na dom który buduje bo ponad 1000 zł.kosztuje cały dzien pobytu dziecka mam wrażenie ze opiekunowie tylko czekają zeby o 14.30 juz jak najwiecej dzieci zabierać .Sytuacja nie ciekawa .nie polecam!!!!!
01
~anonim
(6 lat temu)
To prawda jeszcze 2 lata temu było ok a teraz właśnie tak jest beznadziejnie zgadzam sie
11
~anonim
(6 lat temu)
No właśnie i nazywają sie przedszkolem anglojezycznym Zenada i ze niby sa do 17.30 smieszne i ze w soboty niby do ustalenia zajęcia nie wiem kiedy moze 4 lata temu.Za drogie i bez zajęć tych co były .Nie polecam!!!
01
~Babcia
(5 lat temu)
Było fajnie bo rodzice byli fajni. Angażowali się w wychowanie dzieci, a nie oddawali na cały dzień do przedszkola a pozniej tylko narzekali.
11
~Mama
(5 lat temu)
Ha ha ha a Ciebie "Kasiu" boli, bo w mieszkaniu na blokowisku 21 wieku kiblujesz? Bardzo dobrze! Niech buduje i nawet 2. Pracuje to ma! Typowa Polska chcrzescijanska zawiść. Mam nadzieję, ze twoje dziecko do tego przedszkola nie chodzi, zeby nie nauczyło bycia wredną i zawistną babą mojej Ali!
30
~Krzyś
(5 lat temu)
Aaaa to tobie ostatnio liczniki w mieszkaniu zdjęli?!!!!!!!! Trzeba było do zukowa wyjechać a nie pretendować do osiedlowej elity !
00
~xyz
(6 lat temu)
Dokladnie to samo moge napisac. Poza lokalizacja placowka nie ma mocnych stron.
00
~Daniel
(5 lat temu)
Przecież są inne placówki, po co się męczycie? Nam się podoba, a dziewczyny stają na rzęsach żeby wymyślać fajne zajęcia dla dzieci. Drugiego takiego miejsca z przyjazną atmosferą nie znajdziecie!