jestem w szoku

Korzystałam z solarium od dłuzeszego czsu! wszystko było dobrze byłam bardzo zadowolona ,obsługa pań bardzo miła,łozka bardzo dobre naprawde dbyłam pod wrazeniema lecz musze z wielkim bolem poinformowac opalajce sie tam osoby iz zostałam oszukana!!! zakupiłam karnet u Pana po 4 dniach przyszłąm a on bezczelnie mnie informuje ze mam urojenia i karnetu nieposiadam! mysle ze zła forma jest bijanie karnetu na ta karte do komputera jest złą metoda;/ bo zostałam oszukana i wyśmaina wiec Panie uwazajcie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Droga Pani Anno, proszę nie wprowadzać innych klientów w błąd, bo nikt bezczelnie nie mówił, że ma Pani urojenia, ani też nie została Pani wyśmiana, a tym bardziej oszukana. Chciałem z Panią wyjaśnić wątpliwości dotyczące karnetu przedstawiając Pani Jej historię zasileń i opalania. Jednak nie chciała pani nic wyjaśnić i wyszła. Właśnie dzięki komputerowemu systemowi zarządzania nie ma miejsca na jakiekolwiek oszustwa i pomyłki, także wyłudzenia. Wszystkie transakcje bowiem są rejestrowane w systemie (do wglądu), Pani także.
Od ponad ośmiu lat prowadzę solarium, które cieszy się niezmiennie b.dobrą opinią więc posądzanie mnie o kradzież kilkudziesięciu złotych jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.
Zatem zapraszam Panią do studia w celu wyjaśnienia sprawy i mam nadzieję, że przy odrobinie dobrej woli dojdziemy do porozumienia.
Z poważaniem
Jarosław Janicki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0