zawiodłam się (1) To była moja 3 wizyta w tym solarium i ogólnie w solarium, potrzebowałam... Iwona naprawde polecam (1) dziś byłam u p.pauliny która zaczęła tam pracować i naprawdę polecam mimo ze... Aleksandra SUPER! (1) Dziś byłam po raz pierwszy w tym studiu i z przyjemnością mogę stwierdzić że... Ola
Martyna - opinia (1) Solarium na pierwszy rzut oka ok,ale po przyjrzeniu sie widac jaki panuje tam... Martyna Super! (1) Jestem stałą klientka solarium, obsługa zawsze przemiła i życzliwa.Ceny jak... Werka ja bylam raz i wiecej nie pojde. (2) Korzystalam z tego solarium i z porownaniem do innych bylam rozczarowana... Anka :) (1) Jak dla mnie , solarium jest naprawdę dobre . Nie mogę narzekać jak dotąd z... Ona ;] RE:)) (1) Najlepsze solarium w Trójmieście:))A co do obsługi rewelacja:))Gorąco polecam... ANIOŁ .... - opinia (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy na masazu roll i jestem zachwycona. Bardzo... .... jestem w szoku (2) Korzystałam z solarium od dłuzeszego czsu! wszystko było dobrze byłam bardzo... Anna rewelacja (1) jedno z najlepszych solariów w gdansku !!! znajoma twarz z innego solarium... magda Niunia - opinia (1) Bradzo miła obsługa. wszytsko na najwyzszym poziomie. Panie pracujace... Niunia super... (1) Super solarium, gdy trafiłam tam pierwszy raz nie spodziewałam się, że jest... Zuska Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów opalania i wysokiego standardu łóżek.... Magda Polecam (1) Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie wytłumaczą. Ja jestem zadowolona z... Motylek