Re: jesteśmy już małżeństwem:)
a teraz wszelkie informacje dotyczące...organizacji ślubu i wesela...czyli co , jak ,gdzie i kiedy:)
OGROMNE PODZIęKOWANIA dla:
- SALONU MARIETTA-
skąd pochodzi moja sukienka...czułam się w niej rewelacyjnie!! a również podobałam się gościom..no i najważniejsze mojemu mężowi:P...
dziękuję przemiłej i sympatycznej obsłudze salonu i krawcowej, która dopasowywała mi sukienkę:) super!!!
(-wtręt- sukienkę..sprzedam:) ale to osobny wątek:) )
- FRYZJERCE-
która wyczarowała..na mojej główce.. jak dla mnie idealną fryzurę... hihi..uwaga...P.KINGA z salonu JUSTYNA w Kartuzach znosi wszystkie komentarze, muszę przyznać ze nie byłam "łatwą" klientką:P
jeszcze raz dziękuję!
oraz Tobie BEATKO (beata.tr) o ile się nie mylę....Twoja fryzura była dla mnie inspiracją:) i wszystkim się podobała:) dz.
- KOSMETYCZCE-
"malowała" mnie p. LUCYNA z salonu Thalgo W Kartuzach. Również polecam:) miałam "naturalny" makijaż, bo taki chciałam.:P ..i bardzo mi się podobał:0)
- EKIPIE VIDEOTOM- (szef T. MłYńSKI)
Młodzi pracownicy jak na razie spisali się na medal:) dzięki nim czuliśmy się swobodnie...i mam nadzieję, że nasz film i zdj. z wesela..spełnią nasze oczekiwania...polecam ich gorąco!!!:)
-p. Socha:)
gdyż u NICH na RAMLEJACH w OśRODKU AGROTURYSTYCZNYM "U SOCHY"
odbyło się nasze wesele:)
jesteśmy bardzo zadowoleni!!
jedzenie rewelacyjne, obsługa spisała się na medal...naprawdę nie mogę niczego, ale to niczego zarzucić...polecam ten lokal!!:)
- KWIACIARNI "KASIA" z KARTUZ:)
za piękną dekorację sali weselnej, śliczną wiązankę...dekorację auta:) świetna praca:)
- orkiestrze -HOT LINE - z żukowa
którzy grali na naszym weselu, jedyny minus dla nich...nie spełnili do końca naszych oczekiwań- wymyślili swoje konkursy a nie takie, jakie chcieliśmy..i to mi się nie podobało:/
-GOśCIOM i znajomym - naszym... dziękujemy z całego serca...za przybycie na ślub...i wspaniałą atmosferę, jaką stworzyli na weselu:)
oraz wszystkim innym, którzy pomogli w organizowaniu naszego ślubu, wesela i poltra...
oraz oczywiście podziękowania dla was DROGIE FORUMKI...za wszystkie podpowiedzi, rady...pomoc...inspiracje...:)
DZIEKUJEMY !!! EWA I BARTłOMIEJ:)
0
0