joanna - opinia

Skandaliczna forma rejestracji pacjentów. Usiłowałam dostac sie do lekarza ogólnego - stałam od godziny 5:30 (praca rozpoczyna się o 7) pod przychodnia i nie udało mi sie zarejestrowac na wizyte, bo liczba osób zapisanych wczesniej jest tak duza, ze chorych z nagłymi przypadkami moze dostac sie na konkretny dzien tylko kilku. Nie dziwie się ze Panie w rejestracji są tak nieuprzejme, bo poziom frustracji pacjentów jest tak gigantyczny, ze ciagle tam są awanturu. Wydaje mi sie ze to nie tylko wina systemu opieki zdrowotnej, ale i tragicznej organizacji pracy tej placówki, która uniemzoliwia zapisanie sie chorym ludziom na wizyte blokujac miejsca robiąc kolejki z miesiecznym wyprzedzeniem dla pozostałych osób.
Serdecznie współczuje kazdemu kto bedzie zmuszony do korzystania z usług tej przychodni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: joanna - opinia

Niestety, jak chce się zapisać w rejestracji wcześniej to się nie da. Jedynie w dniu choroby. Wcześniej tylko przez Internet i to z tygodniowym wyprzedzeniem. Mniemam, że przychodnia wkrótce udostępni pacjentom jasnowidz, który przewidzi, kiedy zachorują. W końcu te wszystkie udogodnienia chyba mają zadziałać. Już się nie mogę doczekać. Gratuluję koncepcji dyrektorom, współczuję chorym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0