Pacjent - opinia (1) Doktor Jaworski... tragedia... podczas konsultacji ortopedycznej, lekarz... Pacjent Małgorzata Rostek - opinia (1) Witam Serdecznie. Chciałam z całego serca podziekować Panu Doktorowi Piotrowi... Małgorzata Rostek Pacjentka - opinia (1) Jest jak jest...ani panie z rejestracji nie są winne ani lekarze którzy... Pacjentka
. - opinia (1) Dr Jaworski - zdecydowanie nie polecam. U tak złego ortopedy jeszcze nie byłam. . Magdalena - opinia (1) Dr Piotr Jaworski najlepszy diagnosta jakiego w życiu spotkałam. Magdalena nigdy więcej - opinia (1) Ortopeda Piotr Jaworski, to chyba najgorszy z możliwych wyborów.. szorstki,... nigdy więcej Zyta - opinia (1) Praca w rejestracji to koszmar...miejmy litość dla tych pań...nie... Zyta Pacjent - opinia (1) Powiem tak...dzielnica Przymorze mnóstwo ludzi...panie z rejestracji starają... Pacjent JK - opinia (1) Dr Jaworski - ortopeda, to najgorszy lekarz z jakim miałem kontakt od lat.... JK Monika - opinia (1) Obsługa w pracowni tomografii komputerowej wysoce profesjonalna, badanie... Monika Córka pacjentki w jej imieniu - opinia (1) Dr. Jaworski niestety nie sprawdza się jako lekarz ortopeda. Mam 70 lat,... Córka pacjentki w jej imieniu Kobieta. - opinia (1) Niestety kolejka po wyniki na cały korytarz, nikt nie wie, że rejestracja i... Kobieta. Agnieszka - opinia (1) Próbowałam otrzymać teleporadę, aby otrzymać skierowanie do ortopedy i na RTG... Agnieszka Zbigniew Kosiński - opinia (1) Rejestracja to tragedia , Pani rejestrująca zachowuje się jakby pracowała... Zbigniew Kosiński nie polecam (1) Nie polecam zadnej placówki .Poczawszy od lekarza 1 kontaktu po specjalistow... Jowita Tej pani nie można nazwać lekarzem.. (1) Przyszłam do pani doktor z podwyższoną temperaturą, bardzo bolącym gardłem i... Ania dobry laryngolog (1) Polecam pana Dr Bielińskiego laryngologa pomógł mi z bólem ucha a się okazało... Michał Czekanie na wizytę i sama wizytą była stratą czasu. (1) Jakość usług poniżej krytyki, traktowanie pacjenta bardzo przedmiotowo. Brak... Magdalena Porażka totalna (1) Najgorsza przychodnia w jakiej miałam okazję być. Proponuję Zarządowi,... Villemo medycyna pracy (1) - lekarze niemili - badanie krwi godzina 17? - przepisywanie pacjenta z... Ezio