Gorąco polecam to miejsce. Ogromny wybór obrączek i 30% rabatu na wszystkie modele. Dość późno zamawialiśmy obrączki i będą na kilka dni przed ślubem ale są śliczne i dostaliśmy upust 600 zł.
00
Re: jubiler SCHUBERT
anula83
(18 lat temu)
to tak dlugo sie tam czeka,mialam zamiar tam jechac ale chyba nie zdazal mi zrobic
10
anula83
(18 lat temu)
a ile daliscie za obraczki?Jaki to model?
00
misia83
(18 lat temu)
kurcze ta na tez hyba nie zdaze tam:( zagapilam sie
00
anula83
(18 lat temu)
ty masz slub pozniej niz ja to raczej zdazysz to chyba ja sie zagapilam;)hehe
00
alus
(18 lat temu)
Zamówiliśmy model k 4 (b). W katalogu nie wyglądają imponująco ale na żywo są śliczne. Czeka się od 6 do 8tyg. Pani sprzedawczyni powiedziała nam,że jubilerzy w okresie wakacyjnym przeżywają istne oblężenie:)
00
anula83
(18 lat temu)
A ILE ONE KOSZTUJA?
00
alus
(18 lat temu)
Jeśli będziecie mieli troszkę szczęścia i będą wam pasowały obrączki z gabloty to można je kupić bezpośrednio.
00
misia83
(18 lat temu)
alus macie chyba tez slub 22.09 tak? wnosze po suwaczku;);)
00
alus
(18 lat temu)
Wszystko się zgadza:)
00
alus
(18 lat temu)
Myślałam,że jesteśmy jedyną parą, która ociąga się z kupnem obrączek.
00
misia83
(18 lat temu)
no wlasnie my tez to troche zaniedbalismy, bo pochlonal nas remont, no i najwyzszy czas sie zabrac
00
anula83
(18 lat temu)
NIE MY MAMY 15;)
00
alus
(18 lat temu)
Musiałam wczoraj zamówić zaproszenia expresem za dodatkową opłatą, inaczej byłyby za 3tyg:) W poniedziałek mam je odebrać:)
00
anula83
(18 lat temu)
ja juz mam zaproszenia z glowy juz prawie wszystkie rozdane;)
00
anula83
(18 lat temu)
WATPIE CZY BEDA DOBRE BO JA MAM STRASZNIE CHUDE PALCE
00
anula83
(18 lat temu)
nie moge znalezc tych obraczek na ich stronie tam sa inne numer
00
alus
(18 lat temu)
Właśnie sprawdzałam na stronce, masz rację, tych nie ma. Podałam Ci numer z katalogu, który pobrałam w sklepie. Nasze są z bałego złota ( nie przepadam za żółtym) a tam takich ani widu ani słychu. Zresztą w sklepie jest duuuużo więcej modeli. A jeśli chodzi o szczupłe palce to duże prawdopodobieństwo,że będą pasowały.
00
anula83
(18 lat temu)
a jak tam cenowo wyglada?
00
anula83
(18 lat temu)
alus a wiesz co jest najlepsze ze na cenniku z tej strony sa twoje obraczki ale tylko cena bez obrazka
00
alus
(18 lat temu)
Po zniżce można już kupić coś około 1000, wszystko zależy od modelu. Nie przyglądałam się specjalnie cenom bo od razu wiedziałam które obrączki weźmiemy i tylko ich cena zwróciła moją uwagę. Grawer gratis do 8 znaków ( tyle co potrzeba na datę). Pozostałe znaki 5zł za sztukę:) Babeczki bardzo sympatyczne ( byłam w Schubercie w Carrefour)
00
Matea
(18 lat temu)
Hej dziewczynki....słuchajcie....schubert ma gdzies siedzibe w Gdyni? Wiem tylko o Morenie