już po;)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jestem już po i dołączam do grona szczęśliwych mężatek:)
ślub był przepiękny i taki jaki sobie wymarzyłam...mój mąż podczas składania przysięgi się popłakał po czym się śmiał,że to ze szczęścia:)
chciałabym Wam wszystkim serdecznie podziękować za te wszystkie rady i za wspólnie spędzony czas-w końcu tu zaglądam codziennie od 8 miesięcy:)teraz dołączam do koleżanek i przenoszę się na forum mężatek;)
obiecuję szerszą relację i zdjęcia jak troszkę ochłonę:)
wielkie dzięki i buziaki!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: już po;)

Dołączam się, na razie sam (Scully nadal snuje przędzę marzeń w objęciach Morfeusza).

Cóż... nasz ślub był po prostu najpiękniejszy na świecie (Pewnie Twój też, Mmegi ;) Moja Żona jest najpiękniejsza i najukochańsza na świecie!
Nie popłakałem się, a od południa mniej więcej, to było mi już po prostu fajnie wesoło. Ksiądz (nasz przyjaciel 'z lasu', z czasów harcerskich) pogubił się z nerwów z liturgią mszy. Organista i solistka na oboju (filharmonia!) pomylili się na końcu Ave Maria. Dzieci mojej siostry pierwszy raz miały 'dorosłe' sukienki. A moja Mama za szczęścia odmłodniała ze 30 lat.
Weselicho małe, ale wspaniałe. Przyjaciół w raczej mało - ale najwierniejsi.

I właśnie a' propos tych przyjaciół: kobitki z Weselnika (i faceci!) - miło nam obojgu było przyłazić z pracy (a czasem być w pracy) i dyskretnie zaglądnąć, co u Was słychać. Na początku przestrzegałem Scully, aby nie wpadła w amocco stadnego instynktu, ale... samemu było mi przyjemnie z Wami. Dzięki, że byłyście (byliście!!!) z nami!

Dzięki!

I powodzenia - na Waszym ślubie kościół też skróci się do 15 metrów, Pan z niebios łaskawie poklepie Was po plecach, a każda 'wpadka' stanie się anegdotą ze śmiechem komentowaną.
Powodzenia!

Mulder

Gratuluję serdecznie Wam wszystkim :) i cieszę się, że u Was wszystko odbyło się zgodnie z planem - bo chyba właśnie o to chodziło, prawda? Nie żeby było idealnie, ale żeby było miło i serdecznie... :)
A ja właśnie próbuję dopiąć wszystko na ostatni guzik - i na razie trudno to wszystko opanować. Ale nie przejmuję się tym za bardzo... w końcu to NASZ DZIEŃ i musi być dobrze :)

Jeszcze raz - serdecznie życzenia wszystkiego NAJ!!! :)

Wszystkiego najlepszego. Oby slonko swiecilo Wam jasno przez cale zycie

Wszystkiego naj naj najlepszego, dużo miłości i bądźcie ze soba zawsze szczęsliwi!!! dużo słonka a łzy to tylko ze szczęscia!
Pap ;o) szczęsliwi żonaci i mężaci... ;o)))

Wszystkiego naj naj najlepszego!!! Aby reszta waszego życia była równie udana i szczęśliwa!!!

mmegi -bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa i ze bylo cudnie!

jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mezusia!

wszystkiego naj...naj... Skully i Mulder-przyjemnie sie was czyta:)

Wszystkiego naj, naj, naj!!!!!
Cieszę się, ze WAM się wszystko pięknie udało!!!

wklejam wam pierwsze zdjęcie;)
mam nadzieję,że mi sie uda:)
image

Oryginalny strój Pana Młodego. Ty też wyglądałaś bajecznie:))

Mmegi:))))

Stol lat dla Was i duzo milosci oraz radosci:))))
Ale z Ciebie piekna kobieta;)))
Trzymaj sie cieplutko i zawsze badz taka szczesliwa ;)

ps. mam nadieje, ze jeszcze mnie pamietasz;)

;);)

A mówiłam że będzie dobrze ;-) buziolce
od witchów zaoranych remontem :(

Mmegi jesteś piękną kobietą, gratulacje :)))))))))))

ach.......

mMegi, cudnie, cudnie i szczesliwie sie prezentujecie!!! Buziaki dla Ciebie, Kochana :-*

wow. Gratuacje:)

mmegi piekna jestescie para.pieknie wygladaliscie.zycze samych slonecznych chwil w Waszym życiu.

mmegi -wygladalas cudnie!!! jakbys nie napisala ze to Ty to bym Cie nie rozpoznala-hihi

pieknie pieknie pieknie!!!

a wiazanka bardzo ladna!! jak bedziesz miala chcwilke to napisz gdzie kupilas

pozdrowionka!

slicznie, slicznie slicznie! a moje pierwsze skojazenie? ksiezniczka basniowa ze swym ksieciem u boku, na co zapewne wplyw mial tez nietypowy stroj p. Mlodego - ale do twarzy Twemu mezowi w nim!

Na tym zdjeciu wygladacie jak z bajki. Bardzo ladny ma pan mlody stroj.

Madguś wyglądacie przepięknie, bajecznie, ..., żałujemy, że nie mogliśmy byc świadkami tego wydarzenia...koniecznie musisz nam napisac, gdzie kupiliście taki szałowy strój Mlodemu :) - rewelacja!!!

B&W a co wy robicie przed kompem jeszcze!!!!!!!! ;))))))

łomatko!!!!!!!! dziękuję Wam babeczki za te piękne życzenia no i za komplementy oczywiście-od razu urosłam;)hihihi
zdjęcie robiła mi pani Krystyna Andryszkiewicz-co prawda jeszcze nie są gotowe ale moja mama wybłagała panią Krysię,żeby wysłała jej chociaż jedno zdjęcie na meila;)jak już dostanę całość to opiszę całą uroczystośc i wkleję ich troszkę więcej.
a propos naszych strojów-stroi????nie wiem jak się powinno poprawnie napisać-tak czy inaczej mój i męża jest do sprzedania;)
buziaki!!!!!!

mmegi wyslałam Ci maila z zapytaniem:)

buzka!

Magda jeszcze raz wszystkiego naj naj naj na Waszej nowej drodze życia...wyglądaliście przeslicznie...teraz czekam na relacje..pozdrawiam

A sukienkę gdzie kupowałaś ( chodzi mi o salon oczywiście) i jaki ma rozmiar?

Cudna z was para! Wszystkiego dobrego i dużu dużo miłości!
Pap ;o))))

sukienka jest firmy AGORA model 2005 i rozmiar 36-gorset sznurowany więc można regulować.musze dac ją do czyszczenia i będzie na sprzedaż-bez cukrowania-jest prześliczna i szkoda,że już jej nie bede mogła więcej założyć;)jak tylko będe miała gotowe zdjęcia,m.in całej sukni to od razu wkleję;)
buziaki!!!!

a co miałaś na rączkach? to są takie oryginalne rękawiczki?

mmegi, jak bedziesz sprzedawała sukienke to daj znac (zdjęcia i cene mozesz podac na maila)

Wszystkiego naj od także świeżo upieczonej mężatki:))))

Dzięki , ale chodziło mi w jakim salonie kupowałaś i czy to jest biel czy ecri?

sukienka jest snieżnobiała i do niej są takie koronkowe rękawki-kupowałam ją w salonie marietta w gdyni.jak tylko będę miała jej zdjęcie to od razu wstawię;)

Moje gratulacje Mmegi! Wygladaliscie nieziemsko! Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)

Spóżnione Gratulacje :):)Pięknie wyglądacie na tym zdjeciu ....ech tak bajkowo ;):) MMegi slicznotko wyglądałaś bosko!!!! czekam na kolejne fotki.Cieszę sie że wszystko wam sie pięknie udało ....życzę wam wiele pomyślności i szcześcia :)!!!

Wielkie gratulacje fajna z ciebie laseczka, a mąż jak model z reklamy!

Chyba raczej Cygan!!! A mieszkać będziecie w taborze?heheheeh

profesor ..daruj sobie głupie teksty....

Kiedy wygląda jak Cygan, widziałem go nawet z bliska i myslałem że na tamburynie w kosciele zacznie grac, tak sie smial przy skladaniu przysiegi. Chlopak wesolek widac

przynajmniej przystojny cygan a nie taki głąb jak ty :D

A czy ja mówie, ze nie jest przystojny? Nie widzialas mnie i nie wiesz jak wygladam i od kiedy to glaby nie moga byc przystojne?

ignorujcie Profesorka, mąci woda jeden i brzydal w dodatku

ignorujmy profesora bo pewnie ma kompleksy obraza ludzi..frajer

moja narzeczona uważa, że przystojniacha ze mnie i na dodatek fajny facet. A wy tylko jedno ignorujcie i ignorujcie, nic juz nie mozna powiedziec. Wszyscy sie ta marynara zachwycaja a ja uwazam, ze koles wyglada w niej jak chodzaca tragedia i szpeci urokliwa panne mloda. Do tego w kosciele zachowywal sie jak burak, zreszta po znajomych widac bylo, ze panstwo mlodzi buraczane towarzycho lubia: same karki i glupawe lalunie. A ignorujcie sobie co nie zmiena faktu, ze facet wyglada jak Cygan:))))))

przykro mi,że są tacy ludzie,od których zazdroscią bije z daleka...my jesteśmy bardzo szczęśliwi i slub uważam za najpiękniejszy na świecie...mój mąż, tak jak napisałam wczesniej, popłakał się ze wzruszenia i próbował to zatuszować śmiechem.musisz być strasznie zakompleksionym facetem skoro piszesz takie rzeczy...a garnitur??? całkiem zwyczajny tylko,że miał wytłaczane wzory-ot co.
odnośnie towarzystwa...jak to napisałeś: buraczane itp też tam byłeś,więc od dzisiaj mówię Ci burak, nie profesor.
to tyle:)
a Wy dziewczyny jestescie kochane;)cmok!!!

mmegi nie przejmuj sie tym typkiem. i tak wszystkie Formki uwazaja ze jestescie piekna para. a on jak chce sie nasmiewac to niech to robi- ne ragujmy na zaczepki to przestanie.troll jeden. pozdrowienia:)

specjalnie dla ciebie profesorze pozdrowienia od pustej laluni;)

image

image

Ja nie należę do twoich znajomych tylko byłem zobaczyć slub w katedrze oliwskiej, wiec pochamuj sie panienko. Uważam, ze ladna z ciebie laska, ale zazdrosny nie jestem bo moja tez niczego sobie, garnitur jak garnitur, tyle ze jak cyganska kapota wyglada. Poza tym until powinnas chyba zamienic na since i wezma na wzieli, ale to taka mala rada dla pustej laluni. Pozdrowionka od wstretnego, czepialskiego sie trolla hehheh

co nie zmienia faktu z ejestes frajerem....

sam jestes pusty!!nie znam Mmegi ale ty raczej tez nie wiec sie nie czepiaj frajerze!!!i to chyba ty jestes pusty skoro takie rzeczy piszesz...poza tym skoro jestes taki piekny to wklej tu swoje zdjecie!!!chyba ze nawet tego nie potrafisz zrobic

mmegi kochana! widze ze juz masz nastepne zdjatka:)-fajnie wyszlo to nastepne-naprawde.

No i widac profesjonalny makijaz-super :)

A moje zdanie to znasz na temat marynarki mezusia!-ale widze ze na szczescie sie nie przejmujesz tymi zosliwymi uwagami i tak trzymaj!

buzka!

Makijaż idealny, perfekcyjny, zazdoszczę..... i ogólne wszystko super!!!!

marynarka jest extra - przynajmniej nie jest oklepana, jest bardzo oryginalna.
słówko do profesorka: gybys był inteligentny, to w ogole bys sie nie odzywał: Twoje wypowiedzi świadczą o tym jakim jesteś człowiekiem. Moim skromnym zdaniem nie masz co robić, dlatego wchodzis na forum i klepiesz trzy po trzy. A tak poza tym masz fajne rozrywki, przygadywanie innym i do tego w temacie który Cie wcale nie dotyczy...

i do tego to Twoje słownictwo: pochamuj - z błędem ortograficznym, panienko, buraki itd. swiadczy o Twoim poziomie, bo my się za profesorów nie podajemy, a takie słownictwo jest nam obce...

wogole profesor pisze "buraki,buraczane towarzystwo,panienka" czlowieku ile ty masz lat???15???poziom twjego slownictwa swiadczy o tmy ze niewiele wiecej niz nastolatek ktoremu jeszcze fiu bździu w glowie...

mmegi,a kto Cię tak piknie pomalował ? ;o)))

Basiu ja sama:)
jestem wizażystką więc niepoważne by było płavic komus innemu;)

oooo ...!!! Nie wiedziałam ;o)

Mmegi wygladalas bardzo ladnie...) Gratulauje i zycze Ci wszystkiego najlepszego:) Korzystajac z okazji chcialabym Ci jeszcze raz bardzo podziekowac za pomoc :)

wyglądałaś ślicznie :) GRATULUJĘ :)

Wszystkiego najlepszego i dużo miłości.

dlaczego nie przyjmujecie slow krytyki? skoro profesorowi sie nie podobalo to moze to wyrazic. nie wszyscy musza mowic ze ah i oh.

wszystkiego dobrego wam życzę,wyglądaliście super.Jak mogę spytac gdzie mozna kupić taka marynarke

Wyglądaliście prześlicznie, wszystkiego najlepszego .... a takimi opiniami się nie przejmuj bo nie ma czym. Ważne że jesteście szczęśliwi :)) tylko to się liczy

image

Owszem, mogło się Profesorowi nie podobać, ale krytykę można wyrazić w kulturalny sposób, bez obrażania gości państwa młodych i samego pana młodego. Poza tym, Profesor nie jest księdzem, który udzielał mmegi i jej mężowi ślubu, nie jest też alter ego pana młodego, żeby znać uczucia, które wyrażały się w tym śmiechu. Co do garnituru, mi też się nie podoba, ale to nie moja sprawa i tyle, to ślub mmegi i jej ukochanego, więc byli ubrani tak jak sobie to wymarzyli, a nie po to, żeby się Profesorowi czy innym forumowiczom podobało. Zgadzam się z tym, że na tym forum brakuje krytyki, ale krytyki konstruktywnej, za to przeważają chamskie odzywki.

Oczywiście, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia mmegi :)

dziękuję Ci bardzo Cytrynko:)
w 100% się z Tobą zgadzam...tyle ile jest ludzi tyle jest gustów a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.bez zmrużenia oka przyjęłabym krytykę bo zawsze można z niej później wyciągnąć wnioski-jeżeli oczywiście jest szczera a nie powodowana zazdrością czy tym bardziej chamstwem:)
pozdrawiam:) a swoją drogą to nie wiedziałam,że aż tyle ludzi odpowie na ten watek;)

mmegi - GRATULACJE!!!!! :))))))))))))))
my tez juz jestesmy Szczesliwym Mlodym Malzenstwem ha ha ha!

duzo szczescia zycze i cieszcie sie wszystkimi dobrymi chwilami na poczatku wspolnego zycia!

Mmegi! Wyglądałaś bajecznie! A ten makijaż.... bosko! A twój małżonek bardzo orginalnie!
Pozdrowionka
pap ;o)))

SSSUUUPPPEEERRRR!!!!!! :)))))))
Życzę wszystkiego co najlepsze i pielęgnujcie Wasze najpiękniejsze uczucie !!!

Pozdrawiam

Dołączam sie do życzeń :))
PS mmegi, sama robiłaś makijaż, czy ktoś inne poprosiłabym o namiary - śliczny.
Pozdr.
Emi

Proponuj czytac wątki, zanim sie zada pytanie.... przeciez powyzej mmegi napisala, ze jest wizazystką i makijaz zrobila sama.

Juz wszystko jasne, pięknie malujesz :)))) Buziaki.

Mmegi wyslij mi prosze kilka zdjec ze slubu, mam niedosyt po tych co wkleiłaś.... jestem okgromnie ciekawa i oczywiście jak możesz napisz jakiego podkładu użyłas do makijażu... perfekcyjny!!!!

Czerwcowa

jak juz ślesz to mi też!!!

to jest wlasnie to forum. nie mozna nic powiedziec bo od razu wszystkie baby na ciebie naskocza. kazdy ma do cholery swoj gust i jesli uwazam ze marynarka jest obrzydliwa to uszanujcie to. nie kazdemu musi sie podobac. niektorym z was tez sie na pewno nie podoba i uwazacie ze jest wiesniacka ale nigdy tego nie powiecie glosno, bo nie chcecie wypasc z kolka rozancowego.
swoja droga to panna mloda tez brana jak na odpust. welon, koronka, kwiat we wlosach, jeszcze jakiej kulki powpinane. nie za duzo tego? nie moglas sie zdecydowac w co sie ubrac, czy co?
czasem skromniej jest lepiej, bo bardziej elegnacko, a ty z siebie zrobilas choinke.

no dokładnie, trochę gustu. faktycznie wygląda jak obwieszona choinka. jak się wpina kwiatek we włosy, to nie zakłada się welonu. najwyraźniej mmegi to ostatniej chwili nie mogła się zdecydować i wreszcie zapomniała zdjąć którejś ozdoby. a szkoda, bo ładna dziewczyna, a festyniarsko ubrana.

Profesor,
weź ty się ożeń ze sprzątaczką i stwórzcie średnią krajową.
Ty będziesz miał własne zdanie, ona własnego profesora.
Mulder.

PS - Profesor, a wiesz Ty, co to jest syndrom truskawek?

- Lubię truskawki
- Lubię łowić ryby
- Więc zakładam na haczyk truskawkę.

Dla domyślnych inaczej: Czy z faktu, że TY nie lubisz 'cygańskich marynarek' wypływać ma jakiś pouczająca wskazówka? Na przykład, że inni mają ich nie zakładać? Taka to profesorska logika?

Mmegi ja uważam że wyglądałaś pieknie i romantycznie (nie festyniarsko) :))))) A Profesora poprosimy o wklejenie swojego zdjęcia :))

Ach......

Tak się składa,że wiem już kim jest ów profesor...szkoda słów-pisze pod różnymi nikami i próbuje nas obrażać...jesteś żałosny i cholernie zazdrosny,że wybrałam kogoś innego a nie ciebie...od tej chwili ignoruję ciebie i cokolwiek bys nie napisał...a kwiat do welonu jak najbardziej pasuje-nie łączy sie jego z diademem...
nie sprowokujesz mnie bo jesteś dla mnie małym żałosnym człowieczkiem...
i to tyle na ten temat.

Jesteś wizażystką? Mam prośbo- pytanie... Zespół muzoli, 3-y osobowy, wyglądający - jakoś tam - (kłania się). Chcemy być "twarzowi" i eleganccy. Masz może zmysł wirtualizerski? Po zdjęciu na forum wiem, że w Tobie drzemie..?

mi się kwiatek podoba, choć czasem faktycznie może nie pasować do welonu, a i diadem może być z welonem jak najbardziej. choć zależy jaki diadem-ja miałam i widziałam u kilku panien i pasował, odpowiedni kwiatek może do odpowiedniej sukni i welonu też pasować. Stanowi piękną ozdobę, gdy welon już odpięty.

no wlasnie stanowi piekną ozdobę gdy welon juz odpiety. ale nie i to i to naraz. niech sie dziewczyna na cos zdecyduje. albo kwiatek albo welon.

do mmegi - przeczytałam oba wątki dot. Twojego ślubu i wiesz co, bez względu na to, co kto pisze to jedno jest pewne - dobrze, że "profesor" nie został Twoim mężem, bo wtedy na pewno miałabyś "zburaczone" wesele i kto wie czy nie całe życie... /bez komentarza pozostawiam resztę wypowiedzi tego człowieka o niewątpliwie niskim IQ/