kafle

ciekawi mnie dlaczego ogłoszeniodawcy nie podają cen za swe usługi..czyzby bali się konkurencji?? A mogłoby być i lepiej i przyjemniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kafle

A moze wystarczy zadzwonic i sie spytac. Bo przeciez cena jest rozna od stopnia trudnosci. Chyba inaczej sie liczy połozenie podłogi w kaflafa i inaczej
zrobienie przysznica z kafli. Wiec
o co chodzi ci?? masz telefon to dzwon

A wiesz co to jest tzw. srednia? A i w ogłoszeniu można podać ze na ziemi to tyle za metr a na ścianach tyle...fachowcy którzy są w kursie dzieła potrafią odważnie wskazać cenę..oczywiście na ostateczną cenę można sie umówić na miejscu.
PS. Ciekawe...przez tel. można podac cenę a na forum nie....no tak zaraz którys napisze że przez tel. dokonuje sie wstepnych oględzin np. łazienki..hahahahaaha:)

dobrze piszesz~jam to ja mam ceny od 70zł m2 w górę i mam wpip zleceń jak ktoś umie to dobrze robić to sie ceni.......

JAKUB ANDREJCZUK & JAKUB BECKIER

KAFLE 45 zl m2

TYLKO DO LUTEGO!!!!

zlecenia prosze kierować na emiala

naszemiastopl@wp.pl

no...i to się rozumie i tak trzymać...a i gratuluję stawek:)

No tak...dobrze polożyc kafelki to sztuka..trzeba przynajmniej jakieś pewnie studia skończyć albo i cóś wiecej..znam dużo tańszych fachowców.

5 pln za metr....?

Nie podają ceny ponieważ pytający nie mają pojęcia na temat kafelkowania. Świadczy o tym pytanie "ile pan bierze za metr?" Położenie kafli to ok. 50% do nawet tylko 30% ceny całej roboty. Czy klienta nie interesuje ile zapłaci za całość? Dziwne.

Przecież to powinno byc normalne...mam 20 m kafelek do położenia (oczywiście bez półek i wnęk tylko ściany) to chcę wiedzieć za ile mi to hmmm... fachowiec ułoży....i to łacznie z fugowaniem czyli na tip top. Na inne elementy (półki) mozna sie dogadać na miejscu. Czy to takie trudne???

Jednak trudne. Kafelek kafelkowi nie rówien. Po za tym bardzo dużo zależy od podłoża. Czy kg czy powierzchnia do skuwania czy może inne przeszkody. Do póki nie zobaczysz podłoża to można mówić tylko o widełkach, ale na pewno nie o konkretnej cenie. Powinno się mówić widełki od- do. Tyle.

No to juz wszystko kumam...ściany nigdy nie będą proste...a podłoże do d..y....ech:(:(:(

Inne tematy z forum

Ubezpieczenie domku letniskowego/ROD (4 odpowiedzi)

W czasie "zarazy" gwałtownie wzrosło zainteresowanie działkami ROD. Wielu nowych działkowiczów...

budowa domu - koszt (55 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Aplikacja mobilna do zarządzania pracami budowlanymi - co o tym myślicie? (4 odpowiedzi)

Witam. Jestem właścicielem firmy remontowo-budowlanej. Zatrudniam obecnie kilkunastu pracowników....