kalendarzyk

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
HELP!
Przygotowuje sie do slubu i musze przyjsc do poradnii rodzinnej, a nie mam i nie prowadze kalendarzyka. Moze ktos moglby mi skserowac lub przeslac na poczte swoj?bylabym bardzo wdzieczna.Jesli ktos ma to wkrotce sie odezwe i podam adres.
Dziekuje z gory i pozdrawiam z Podkarpacia!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kalendarzyk

Wyluzuj, ty masz sie tam czegos nauczyc a nie przepisywac kalendarzykiz reszta kalendarzyki z poradnictwem nie mają NIC wspólnego!!!!

czerwcowa! ale masz dzis humor.... ;)
lili! ja kalendarzyka nie prowadze bo nie bede stosowac naturalnych metod ale gdybym miala to dalabym ci "sciagnac"

kalendarzyk a metody naturalne, o jkaich można się dowiedzieć w poradnictwie mają ze sobą niewiele wspólnego....

tutaj jest link, gdzie możesz znaleźć wykresy :-))
powodzenia i mam nadzieję, ze trafisz na nauczyciela NPR, który zacheci Cię do tej metody :-))

Masz racje jaks nerwowa jestem dzisiaj.

Apel do wszystkich nie bójcie sie zajęc w poradni rodzinnej idziecie tam zeby sie czegoś dowiedziec i tyle.

Dzieki za linka skorzystam na pewno!:) Pozdrowka

Dzieki za rade:) Pozdrowka

Dziekli czerwcoww i wszyscy ktorzy dali mi linki i dobre rady. Skorzystam na pewno! Pozdrowka:)

Jakby co to sluze rada i info jak jest z weselami na Podkarpaciu:)

Jeśli miałaś na myśli metodę objawowo-termiczną, to to jest link do stronki, na której znajdziesz przykładowy wykres.

albo przejdż się do jakiej kolwiek księgarni katolickiej i poproś o "Rozpoznawanie okresowej płodności małżeństwa" Teresy Kramarek (około 4zł)

A nawiasem mówiąc polecam samodzielne wykonanie takiego wykresu :)