kamerzysta-Roman Pitula!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny czy ktoras z was miala kamerzyste Romana Pitule, on podobno pracuje z jakims fotografem, moze wiecie cos o tym duecie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kamerzysta-Roman Pitula!

mieszka w Żukowie???

Tak, w Żukowie

Roman Pitula kręcil nasze wesele i jestesmy zadowoleni z jego pracy, w dodatku wziął niewiele kasy (ale to było 2 lata temu i nie wiem jak teraz kształtują się ceny). Zdjęcia robił nam znajomy więc na temat fotografa nic Ci nie powiem;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzieki za informacje, wlasnie on w porownaniu z innymi ofertami jest bardzo niedrogi, ale wiadomo, ze zalezy nam przede wszystkim na jakosci uslugi, dlatego potrzebuje informacji:) jezeli ktos jeszcze wie cos o tym panu to niech sie podzieli ;)

up

Misia poproś żeby dał Ci jakies filmy z innych wesel które kręcił.....

Tak zrobie,dzieki :) A jakie na Tobie wrazenie wywarl ten facet? Fajnie sie z nim wspolpracowalo? wywiazal sie ze wszystkiego?

Był bardzo miły, nie pałętał się "pod nogami" - prawie go nie zauważałam;) Wszystko było tak jak chcieliśmy, po obrobieniu dostaliśmy film do zaakceptowania (jak coś Ci sie nie podoba - wprowadza zmiany).
Film bardzo nam sie podoba, większe wrażenie zrobił na nas tylko film kumpeli, która miała małżeństwo z tv (reklamuja sie tu na weselniku), ale u nich to juz zupełnie inne pieniądze;)

a ile jeśli można wiedzieć kosztuje kamerowanie przez pana Romana?

mowil ze 1400 kamerowanie +zdjecia

Brzmi fajnie:) w takim razie obejrze jego filmiki i zdjecia tego fotografa, duzym plusem jest to ze maja termin na 22.09, wiekszosc kamerzystow juz jest pozajmowanych niestety

Ja mialam kamerzyste - pana Romualda Pitule. Ogolnie przed weselem bylam wystraszona troszke moja decyzja o tym ,zeby jego zatrudnic do kamerowania, poniewaz.. chcialam pozyczyc plyte przez niego kamerowana 3 lata temu i okazalo sie ,ze 3 komplety sa puste- tzn. kiedy wchodzilo sie we wlasciwosci plytki pokazywalo,ze plytka ma 0bajtow zajetych i 0 wolnych- oznakowana byla,ze jest zajeta. Ale stwierdzilam ,ze skoro po 3 latach zniknal film to nawet jezeli ma zniknac to zdaze go przegrac na komputer. Otoz plyte otrzymalam niecale 2 miesiace temu - bylam zadowola z samego filmu, ale 2 tygodnie temu okazalo sie ,ze na plytach mojej mamy i tesciow,czyli dwoch pozostalych kopiach nie ma nic i jest dokladnie ta sama sytuacja. Ja nie moge skopiowac jednej czesci z mojej plyty, ale reszta jest w porzadku! Stres niesamowity! Placisz 1500zl za samo kamerowanie i po nie calych dwoch miesiacach ginie Ci pamiatka zycia!!!

WIEC RADA DLA WSZYSTKICH - DORZUCCIE KASE DO INNEGO KAMERZYSTY I UPEWNIJCIE SIE,ZE TAKIE SYTUACJE SIE NIE ZDARZALY! a PRZYNAJMNIEJ NIE BEDZIECIE MIELI TAKIEGO STRESU JAK JA, MOJA KOLEZANKA I PEWNIE KILKA BADZ KILKANASCIE INNYCH OSOB!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej ...ja tez miałam kamerzyste Romana Pituły 3 lata temu.Super facet...miał bardzo ciekawe pomysły przy ubieraniu Pary Młodej...a film super...ubaw po pachy...naprawde ...za taką cene jaką nam policzył to naprawde mnustwo efektów specjalnych,swoje piosenki daliśmy to też nam kilka doradził.Nie no ja byłam bardzo zadowolona z filmu i znajomym poleciłam oni także byli zadowoleni...polecam :)

Ja polecam Zbyszka Grubę, naprawdę świetnie kręci i ma rewelacyjną obróbkę. kamerował u nas 3 uroczystości i wszystkie super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4