Re: kamerzysta-Roman Pitula!
Ja mialam kamerzyste - pana Romualda Pitule. Ogolnie przed weselem bylam wystraszona troszke moja decyzja o tym ,zeby jego zatrudnic do kamerowania, poniewaz.. chcialam pozyczyc plyte przez niego kamerowana 3 lata temu i okazalo sie ,ze 3 komplety sa puste- tzn. kiedy wchodzilo sie we wlasciwosci plytki pokazywalo,ze plytka ma 0bajtow zajetych i 0 wolnych- oznakowana byla,ze jest zajeta. Ale stwierdzilam ,ze skoro po 3 latach zniknal film to nawet jezeli ma zniknac to zdaze go przegrac na komputer. Otoz plyte otrzymalam niecale 2 miesiace temu - bylam zadowola z samego filmu, ale 2 tygodnie temu okazalo sie ,ze na plytach mojej mamy i tesciow,czyli dwoch pozostalych kopiach nie ma nic i jest dokladnie ta sama sytuacja. Ja nie moge skopiowac jednej czesci z mojej plyty, ale reszta jest w porzadku! Stres niesamowity! Placisz 1500zl za samo kamerowanie i po nie calych dwoch miesiacach ginie Ci pamiatka zycia!!!
WIEC RADA DLA WSZYSTKICH - DORZUCCIE KASE DO INNEGO KAMERZYSTY I UPEWNIJCIE SIE,ZE TAKIE SYTUACJE SIE NIE ZDARZALY! a PRZYNAJMNIEJ NIE BEDZIECIE MIELI TAKIEGO STRESU JAK JA, MOJA KOLEZANKA I PEWNIE KILKA BADZ KILKANASCIE INNYCH OSOB!!!
4
3