kamizelka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń

ja już nie mogę dziewczyny ! Szukam gładkiej kamizelki ecru-bez kwiatków, szlaczków, nie błyszcząca satyna-czy ktoś widział w sklepie, ma do sprzedania lub mieć bedzie ?

My mamy wesele w lipcu-więc może załapiemy się na kamizelki kwietniowo-czerwcowe.

W żadnym sklepie nie ma kamizelki takiej jak wyzej-a narzcezony ma garnitur w wyraźny tenis i żadne kwiatki nie pasują.

SOS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kamizelka

jeśli nigdzie nie znajdziecie nic odpowiedniego proponuje uszyć u krawca.Powinien dobrać materiał żeby pasowało.

Szkoda bo mój mąż miał właśnie taką we wzorki wyszywaną, ecru czy coś takiego. Była piękna i wszyscy się nią zachwycali. A patrzałaś na "szefler" wejdź na ich stronkę i zobacz gdzie mają siedzibę, napewno w Gdańsku ale nie wiem dokładnie. Naprawdę duży wybór, właśnie tam kupowaliśmy, tzn ubieraliśmy całego, mojego męża.

bylismy-wszytsko we wzorki-a ja chcę gładką-jak nas przycisnie to faktycznie kupimy, ale lepsza jest gotowa-wiesz jak się wygląda od razu.

mój narzeczony też ma garniturek w tenis i kamizeleczkę ma taką samą jak gajerek :) do tego koszula i musznik w kolorze ecru i wygląda bardzo elegancko :) w tych kamizelkach ecru (oczywiście wzorzystych!!!!! ochydztwo) a do tego koszuli i muszniku ecru wyglądał mało atrakcyjnie! Może zrezygnować z kamizelki??? Chyba, że jesteście tak bardzo do niej przekonani :) pozdrowionka

ja bym raczej odpuscila kamizelke. ale jesli jestes przekonana idz do royal collection, sprowadza ci tam co sobie tylko zazyczysz. albo rzeczywiscie do krawca.