kapcie firmy Zetpol

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Co myślicie o kapciach dla dzieci tej firmy. Używa któraś z Was? Zastanawiam się nad kupnem dla córki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kapcie firmy Zetpol

miałam dla dzieci, były ok, ale najlepsze są BEFADO

Mieliśmy jedne- pierwsze i ostatnie, twarde, podeszwa raczej słabo się zgina i sąsiedzi piętro niżej pewnie słyszeli jak dziecko chodzi (tak tupały:) )
Ale to z dwa lata temu, więc może w jakości coś poprawili

A ja dla córki kupuję tylko te. Mamy już chyba z szóstą parę i córka, i ja jesteśmy bardzo zadowolone. Mają prawidłową konstrukcję, są trwałe i ładne. Pociągniemy na tych Zetpolu jeszcze długo.

Mnie one nie odpowiadają, poci się nóżka, polecam za to kapcie befado
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W befado nóżka dziecka poci się jeszcze bardziej niż w zetpolach; mój synek uwielbia te drugie...

właśnie też szukam jakiś zamienników dla befado - niby oki ale po całym dniu noga jest poprostu mokra! a mamy te z odkrytymi palcami, więc coś jest nie tak że tak się ta nóżka poci, a może polecicie jeszcze jakieś inne?

Podbijam :)

Gdzie w Gdansku jest dużu wybór tych kapci? Jakie ceny? Jakie opinie?

W innym temacie chwalę buty MB, na równi z Zetpolem.
Te MB mają nawet w podeszwie wentylację (takie szczeliny z materiałem). Zaskoczyło mnie to gdy oglądałam w sklepie. Ciekawa jestem jak się to sprawdzi.

Agusia ceny sa bardzo przystepne, zarowno kapci jak i bucikow. Ja w Zukowie za 15-19 zl kupuje :)

w Leclercu wczoraj nie było ani jednej pary dla chłopca w rozmiarze 29-33(około południa) ;) znalazłam po dwie pary 28 i 34 :] a my potrzebujemy ichnie 31 z tego co wyczytałam na Allegro :] (długości wkładek)

Ale ceny faktycznie fajne :]

zrezygnowana poszłam do CCC i kupiłam te MB - zobaczymy jak się sprawdzą.

Agusia a dlaczego nie chcesz befado , jest bardzo duży wybór w akpolu teraz SA nawet jakieś promocje -10;% bodajże

Bo szkoda mi czasu na jazdę specjalnie do Akpolu :] a nie będę w tamtej okolicy :]

Poza tym chciałam wypróbować jakieś inne kapcie :]

Ja miałam w zeszłym roku szkolnym te kwocie z CCC dla córki i byłam zadowolona , w tym roku na WF kupiłam od nich trampki zobaczymy jak się sprawdza, a kapcie teraz na wrzesień z białym spodem kupiłam pierwszy raz w smyku zobaczymy jak z jakością , bo wybór mieli duży nawet wydaje mi się że dla chłopców fajniejsze

Po kilku m-cach muszę z przykrością napisać, że nie jestem zadowolona z tych kapci MB z CCC. Już 2 razy musiałam zmieniać rzep - bo ta delikatniejsza strona całkiem się "rozlazła" i rzep nie trzymał.

Dla porównania kapcie Befado używane taki sam okres czasu - praktycznie zero śladów użytkowania(np. może trochę widać na wkładkach), rzepy idealne...

Więcej nie kupię tych kapci MB.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niestety ale chyba cena idzie z jakością w parze..za to befado wyraźnie droższe

Oj, ja muszę to samo napisać o tych MB. Córa ma swoje też kilka miesięcy, i guma się rozciągnęła, ta przytrzymująca but z wierzchu, odkleił materiał od podeszwy tworząc nieestetyczną szczelinę.
Wyglądają kiepsko.
Wracam do Zetpolu. Dodam że MB są droższe niż Zetpol.

A, mimo wentylacji buta, stopa bardzo się w tych MB poci.

Inne tematy z forum

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...