karczma na Osowej

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam, czy ktoś organizował wesele w Karczmie Trzy Dęby?
Mamy tam wstępną rezerwację na przyszły rok....
Będę wdzięczna o jakieś info...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: karczma na Osowej

jak milo:) ja też mam tam rezerwację i będe wdzięczna za jakieś uwagi:)

z tego co się orientowałam oni dopiero rozkręcają działalność w kwestii wesel, ale nas urzekła świetna pani manager. Mam nadzieje że dalej tez bedzie pozytywnie;)

no właśnie my też mieliśmy spotkanie z przemiłą Pani , udzieliła nam wszystkich informacji a co najważniejsze poświęciła sporo czasu...

Ja byłam tam na weselu w sierpniu tego roku. Sama zastanawiam się czy tam nie robić wesela, bo budują nowa sale weselną na 160 osób ale ja chyba tylu gości nie znajdę, więc może zostanę przy karczmie. Obsługa przemiła, kelnerzy i kelnerki latali koło nas co chwilę, jedzenie przepyszne i co najważniejsze bardzo duuuużoooo. Chciałabym aby na moim weselu było podobnie :)

no to super:)
bo sie troche martwilam ze wybralismy w ciemno.. ale gdzie oni tam buduja?? chca zniszczyc ten piekny ogrod??
musze do nich pojechac:)

Hania, a jak bylo na tym weselu w sierpniu - goscie jedli na gorze a tance byly na dole?? czy wszystko w ogrodzie? jak to sie sprawdzilo??

Wszystko było na dworze. Postawili tam piękne białe namioty. Akurat była piękna pogoda więc siedzieliśmy i tańczyliśmy na dworze Z tego co się orientuję można zrobić również w karczmie w środku - tańce na dole, siedzi się na górze.
A z tego co wiem to ta sala ma stać pod lasem i nie zniszczą ogrodu na bank bo jest za piękny :)

no ja też juz mam tam rezerwację na czerwiec, muszę przyznać ,ze Pani menager bardzo miła i faktycznie wiele opowiedziała i zaproponowała rózne opcję wesele a wszystko to przy herbatce i przy kominku ..fajna atmosfera zobaczymy jak dalej .Plus jest taki tej karczmy ,ze nie skreślaja wesel około 35 osobowych jak to robą w innych knajpach czego jestem świadkiem .

My jesteśmy już po weselu w Karczmie i rzeczywiście wszystko wyszło nam na medal : pogoda ok , sala i jedzenie rewelacja , ogród też się przydał na sesję zdjęciową i nie tylko... oprawę muzyczną nam zapewnił dj z Karczmy Andrzej i jemu też możemy podziękować po prostu było suuuper tak że na pewno będziemy polecać .

Moja sis miała tam wesele i wszystko wyszło rewelacyjnie:)

Witam! Mialam wesele w karczmie w grudniu i odradzam!!! Pani Dorota jest bardzo mila i obiecuje cuda na kiju,a co do czego to jest nie slowna. Bylam w karczmie przed weselem na imprezie walentynkowej i bylo super,dlatego zdecydowalam sie zrobienie wesela wlasnie tam! Jednakze na weselu byla lipa!!!!!!! Obsluga ruszala sie jak muchy w smole, jedzenie bylo nie swieze i nie zgodne z menu!!!!! Na podanie drugiego dania goscie czekali 20 minut. Poydrawiam i OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rybo 177, dziwne ze tego samego IP, pod innym nickiem, na innych watkach tez umieszczasz negatywne opinie o Karczmie.
Nie wiem czy to konkurencja.. Jak dotad wszystkie info o tym mijescu byly pozytywne (wiem rowniez od osob ktore sie tam bawily).

Dobrze powiedziane, że jak dotąd były pozytywne!!! Bo od teraz są też negatywne!!! ja tylko przekazuje jak było u mnie!!!!

Witam Ryba !
ciężko mi w to wszystko uwierzyć ponieważ byliśmy w Karczmie na sylwestra i jedzenie było mega smaczne , obsługa przesympatyczna i szybka dlatego wydaje mi się że Rybo177 masz w tym jakiś inny cel niż tylko przestroga!!
a tak na marginesie to "nie "z przymiotnikami piesze się razem a nie osobno :)

ja byłam tam rok temu na obiedzie i nie podzielam waszego entuzjazmu
wzieliśmy dosyć drogie potrawy, porcja mięsa byał bardzo mała i przesuszona. Widać wielokrotnie podgrzewana i nie smakował o jak świeże
ja nie mam w tym interesu, by robić im czarny PR, ale nigdy więcej nie pojechaliśmy tam na jedzenie choć bardzo często jadamy w róznych restauracjach to do tej już nie wrócimy

Pani Ewelino, organizowałem wesele dla swojego syna w karczmie we wrześniu 2009 i byłem bardzo zadowolony. Najbardziej zauroczyła mnie Pani Marlena która wspaniale zoorganizowała całą impreze.
Cała moja rodzina wspomina wesele ( w szczególności pieczonego dzika:)) mojego syna do dziś. Polecam naprawde wszystkim a na jakieś negatywne komentarze bym uwagi nie zwracał.... Pozdrawiam całą obsługę z karczmy a wszczególności Panią Marlenke.

Re: karczma na Osowej wesele !!!

Czytając te wypowiedzi przyłączamy się do zadowolonych bo nam na naszym weselu niczego nie brakowało to nie znaczy , że nie mamy wymagań każdy ma prawo je mieć tylko niech dadzą się one zrealizować . Wesele to jest wyjątkowy, jedyny dzień gdzie trzeba się dobrze bawić a nie zwracać uwagę na wszystko i na wszystkich ... trochę luzu na pewno się przyda . I tu przy okazji pragniemy podziękować całej Karczmie za organizację wesela , które bardzo się nam udało ,naszym gościom a w szczególności Panu Andrzejowi , który był naszym dj i zapewnił nam doskonałą oprawę muzyczną , tak że nogi od tańczenia bolą nas do dzisiaj . Pozdrawiamy !

Re: karczma na Osowej wesele !!!

Jestem stałą bywalczynią Karczmy, często bywam tam na lunchu i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, jedzenie smaczne, obsługa przemiła no i ten kominek.... szczególnie zimą. A w tym roku skusiłam się też na spędzenie Sylwestra u nich. I znów się nie zawiodłam!!! Tańce, zabawa i pyszne jedzonko a obsługa na każde skinienie. POLECAM!!! GORĄCO POLECAM!!!

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...