Czy ktoś jest mi wstanie odpowiedzieć gdzie mogę kupić w Gdańsku kartoniki na ciasto?
pozdrawiam
00
Re: kartoniki na ciasto
Asiunia
(20 lat temu)
w cukierniach powinni miec-tylko nie wiem ile chca za taki karton
00
alice_springs
(20 lat temu)
na pewno w makro
00
~habibi
(20 lat temu)
dobry pomysl z tymi kartonikami :)
00
Vena
(20 lat temu)
Po pierwsze - są na allegro.
A tak poza tym mam pytanie. Te kartoniki mją wymiary 18 cm x 18 cm (dół). Czy nie będą za duże? Ja się boję, żeby mi ciasta starczyło na 20 par, które zapraszam i każda dostanie kartonik na pożegnanie.
00
Vena
(20 lat temu)
A i jeszcze jedno. Kosztują zdaje się 6 zł za 5 sztuk.
00
Tusia
(20 lat temu)
Pojedz do Makro albo otwórz ksiażke telefoniczną pd hasłem opakowania jednarozowe, znajdziesz tam namiary na pare firm które dostarczaja takie kartoniki do cukierni.
00
nisia94
(20 lat temu)
a z Makro ktos kupowal??? Ile kosztują? Pytalam z selgrosie. Ale tam mają tylko takie ze styropianu, a to mi do ciasta srednio sie podoba.
00
~Jola
(20 lat temu)
to kup takie plastikowe, nie sa zbyt duze i zamykaja sie
00
nisia94
(20 lat temu)
Kupilam pojemnieki - chcialam plastikowe, ale cena mnie przybila z lekka, wiec pani z hurtowni zaproponowala pojemniki styropianowe z przykrywką- wymiar do ciasta w sam raz, bez przegrody. Rewelacja . za 50 szt. zapłaciłam mniej niż 20 zł . :)
00
ma.sia
(20 lat temu)
Nisia, a gdzie kupiłaś i czy tam trzeba mieć firmowy NIP?
00
nisia94
(20 lat temu)
Jestem z Kartuz - kup[iłam w hurtowni w KArtuzach, sprzedają kazdemu. Ale wiem ze w Selgrosie takie tez są, ale nie znam cen.
00
alice_springs
(20 lat temu)
ja wiem, że w makro byl kiedys duzy wybor, od styropianowych, po kartonowe, nawet do pizzy. Trzeba miec tylko makrowską kartę, ale można pozyczyc przeciez.