Re: kas catering ktoś miał tam wesele?
Ja też :) A kiedy chcecie brać ślub?
Ja sama nie wiem jak tam jest, jednak mój kuzyn był tam na weselu i stwierdził, że:
- jedzenie bardzo dobre,
- miejsce ciekawe,
- złamała się deska na mostku nad stawkiem i jakiś facet wpadł do wody :P,
- klimatyzacja nie do końca radziła sobie z upałem, ALE: tego dnia żar lał się z nieba,
- w łazienkach nieprzyjemnie pachniało,
- z kopuły skraplała się woda.
Prosiłam go przede wszystkim o minusy, bo że sala jest śliczna to wiem bez niego. Panie właścicielki bardzo miłe, byłam na rozmowie i wypytywałam o wszystko - dosłownie. Odpowiedzi dostałam bardzo konkretne. POdoba mi się, że w menu są już ciasta, tort i owoce. Można przyjechać z własnym projektem (np.tortu) i robią wszystko identyczne. Mają dobrą florystkę.
Nie podoba mi się to, że wesele ma trwać 10h, a za kolejne godziny trzeba dopłacać. Minusem jest też opłata za pokrowce na krzesła.
Jednak mają dużo dodatkowych opcji: fontanna czekoladowa, fontanna alkoholowa, bar (kilka opcji - dwóch barmanów + pokaz, jeden barman + lista drinków, albo po prostu stół z alkoholami (alkohole mogą być nasze), stół wiejski. Brak korkowego.
Miejscem jestem bardzo zauroczona, to coś innego, eleganckie i z klasą, ale mimo to mam zagwozdkę - przede wszystkim ze względu na dojazd :)
4
8