Re: kasia070707- nowa królowa forum
przepraszam, jakich to ja slow uzylam w tym watku ktore sa az tak porazajace? moze wskazecie mi choc jedno ktore jest niecenzuralne, wulgarne, uwlaczajace komus czy w jakikolwiek inny sposob nieakceptowalne?? o ile mi wiadomo takich wlasnie slow uzyla dzisiaj do mnie kasiunia070707 w watku ktory kolejna zasluzona matrona tego forum pmagdalena tak usluznie podbila :D... no tak, ale wy przeciez na kasiunie nie naskoczycie, trzymacie razem bo pomagala wam wybierac pierdoleczki, koroneczki i podwiazki, a to ze ona wobec innych zachowala sie jak prostaczka to juz mozna zignorowac albo udawac ze sie nie widzialo...
jestescie subiektywne i otumanione tym forum...
i tego dowiodlam...
olenka nic nie biore.. stoje w boku i obserwuje ta zbiorowa hipnoze i szalenstwo slodziutkich i lukrowanych panien mlodych, ktore udaja zzyta grupe psiapsiolek od gazetek slubnych a ktore maja diabla pod skora
niektore dziewczyny maja racje... to forum to cieplutkie bagienko, przytulnie tu ale smrodliwie
magdo 02 moj poziom jest o wiele wyzszy niz ten prezentowany tutaj... w ogole bym tu nie weszla gdyby nie badania ktore prowadze.... wasze zachowanie jest wrecz ksiazkowe, kazdy niemal wykladowca poleca to forum, mozna tu zaobserwowac jak cudownie potwierdzaja sie niektore teorie (ale bez sensu byloby tlumaczyc wam jakie, i tak nie zrozumiecie)
Izabelo nie martw sie o moje wesele, bylo jak na Wersalu, martw sie raczej o swoj charakterek niesnosny...
a ignorowanie, obok ataku jest jedna z form obrony.. tak ciezko jest przyznac ze ktos ma racje co do was, prawda?? trzeba albo ugryzc (vide "kulturalne" wypowiedzi kasiuni) albo zignorowac (pmagdalena, ktora po prostu nie jest w stanie rozumiec niektorych rzeczy, no coz madziu, mowi sie trudno)
znikam stad, bylyscie mi mimo wszystko pomocne oraz dostarczylyscie duzo radosci swoimi glupiutkimi rozmowami :) do zobaczenia :)
ciekawe czy rozpoznacie mnie w jakiejs nowej forumce.
Julia juz cos podejrzewa, wysil sie bardziej Sherlocku ;)
0
0