kat. A
Biuro: wygodne lokalizacje w centrum, obsługa kursantów na bardzo poprawnym poziomie, przez wszystkie sprawy czułem się „prowadzony za rączkę”. Szkolenie teoretyczne: w formie elektronicznej, materiał bardzo dobrze opracowany. Brakowało mi możliwości dostępu do bazy pytań egzaminacyjnych i możliwości rozwiązywania testów w aplikacji dokładnie odzwierciedlającej egzamin teoretyczny w PORD. Plac: zlokalizowany jest na ulicy Kontenerowej, bezproblemowy dojazd dla zmotoryzowanych i rowerzystów. Komuną - nie wiem. Zadania na kat. A są dobrze przygotowane, instruktorzy starają się możliwie najwierniej odzwierciedlić plac PORD. Motocykle: Honda CB 500 i Suzuki Gladius– bardzo dobrze przygotowane, bez uwag. Instruktor: wszystkie jazdy odbyłem z Piotrem Kowerdejem. Żadnych spóźnień, odwołań, dobra komunikacja, jasno sprecyzowane zadania, atmosfera bardzo dobra. Piotr bardzo stara się pomóc - dostosowuje się do potrzeb kursanta (jazdy ćwiczebne w PORD, jazdy tuż przed egzaminem). Z motocyklami miałem bardzo niewiele wspólnego, zaledwie kilka razy jeździłem na skuterze. Bezbłędnie zdałem za pierwszym razem. Dzięki Piotr!