Zmuszona do szukania pomocy z powodu braku zadowolenia i efektów z usług jednego instruktora z innej szkoły jazdy, zgłosiłam się do wcześniej poleconego przez kilku moich znajomych Pana Piotra Kowerdeja. Przez niewiele dodatkowych lekcji (po skończonym kursie w innej szkole) nadrobiłam wszystkie braki, przejechałam przez wszystkie najtrudniejsze trasy egzaminacyjne, których wcześniej nie znałam. Żadne błędy nie pozostały niezauważone. Instruktor, który chwalił, motywował, tłumaczył spokojnie, bez stresu, ale też taki który potrafił przemówić do rozumu, kiedy było tego trzeba. Jeżeli chodzi o dostępność to P. Kowerdej zawsze potrafił znaleźć czas dla ucznia, nawet gdy musiał rezygnować ze swoich wcześniejszych planów w przypadku, kiedy czas był ograniczony ze względu na termin egzaminu państwowego. Nic, tylko żałować, że nie zapisało się na kurs od razu do ELKI SCHOOL. Prawo jazdy zdane pod koniec września, a rodzice chwalą kiedy się siada za kierownicę i to przede wszystkim za wbity rozsądek do głowy. Serdeczne podziękowania za naukę ! POLECAM.