kiepski deweloper

Jest to mój pierwszy deweloper z jakim miałem styczność więc nie mam odniesienia do innych firm. Mimo wszystko mogę śmiało stwierdzić, że firma ta nie jest godna polecenia. Na wszystkim próbują oszczedzic czego efektem są kiepsko wykończone mieszkania - szczególnie jeśli chodzi o ściany czy stolarkę okienną. Nieustannie występują również problemy z wentylacją, której nikt nie podejmuje się naprawić. Wykończenie klatek także pozostawia wiele do życzenia. Wnętrze wind wykonane z najtańszych materiałów (przynajmniej na takie wyglądają). Z powodu zbyt późnego zabezpieczenia przez dewelopera dźwigów od wewnątrz są już całe porysowane na skutek niekończących się migracji firm budowlanych. Drzwi od domofonu, najwyraźniej tej samej jakosci co okna w mieszkaniach są nieustannie zepsute- wystarczy lekko szarpnąc aby zamek puścił. Drzwi do hal garażowych mimo kilku regulacji rezregulowują się po kilku dniach i albo trzaskają z hukiem albo się nie domykają. Współpraca z tym deweloperem układa się jedynie przed podpisaniem umowy. Większość jakichkolwiek rozmów podejmowanych już po zakupie mieszkania kończyła się zdawkowymi odpowiedziami odmownymi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: kiepski deweloper

A o której inwestycji jest mowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tomasz - ocena (3 odpowiedzi)

Podejmując decyzję o kupnie mieszkania, pierwszym miłym zaskoczeniem były odwiedziny strony...