kierowcy

Ludzie co trzeba mieć w głowie żeby takie prędkości rozwijać na Tuchomskiej.czy ktos z was wie że dzieci też jeżdżą tą drogą ?idzie człowiek z dziećmi A TAKI NAWET NIE ZWOLNI.MASAKRA ZERO WYOBRAŹNI .Niewiem czy czekacie na PIERWSZĄ OFIARĘ.MAM NADZIEJE ŻE NIE.POZDRAWIAM TYCH CO POTRAFIĄ SIĘ ZACHOWYWAĆ NA DRODZE
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kierowcy

Ten temat już jest rozwijany w innym wątku. I tak nic tego nie zmieni. Na głupotę lekarstwa nie ma... Niestety :-(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja robię w ten sposób: patrzę skąd delikwent wyjeżdza , kolejnym razem podchodzę pod dom w którym mieszka i grzecznie proszę jak nie pomaga to informuje ,że będę na Policję zgłaszać bo stanowi zagrożenie dla innych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Znajdź sobie jakieś zajęcie to nie będziesz miał czasu ludzi nachodzic :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

bujaj się nie bedę chamstwa i piractwa popierać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przyjdź tylko mi zwrócić uwage to uważaj jak polecisz w podskokach ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Oj chojrak! Pokaż jaki to twardziel jako anonim! Napisz co jeszcze zrobisz tym co ci zwrócą uwagę Ale podaj adres gdzie nauczysz nas podskakiwać. Czy to będzie na skakance? Czy może gra w gumę? Bo coś mi się wydaje że Ty jesteś właśnie efektem pęknięcia tego właśnie rekwizytu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dawno, dawno temu jechałem do Banina, w pewnym momencie wyprzedził mnie typ, który pędził na złamanie karku, wyprzedzał na wariata, zmusił samochód z przeciwka do zjazdu na pobocze.
Po dojechaniu na miejsce zauważyłem, że stoi pod budynkiem przedszkola i wychodzi z dzieckiem. W odpowiedzi na pytanie dlaczego próbuje innych zabić na drodze usłyszałem: bo trzeba mieć jaja.

Albo się ma mózg albo się ma jaja. Nie można mieć wszystkiego!
Pozdrawiam pana w szarej corolli GKA *GC*
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kierowcę zielonego SUVa Audi GD 405..,który stał. Na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum, a żółtymi barierkami przy kościele uniemożliwiając przejście pieszym np.do przystanku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę straszne. Ty to masz problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Takie same jak i TY... Nawet gorsze. Nie znasz mnie i uwierz mi, że jesteś szczesciarzem/szcześciarą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem osobą niepełnosprawną i bardzo mi takie zachowania kierowców utrudniają życie. Jesteś zdrowy /zdrowa to się ciesz. Nie masz o tym pojęcia, ponieważ błache problemy w Twoim mniemaniu, mogą być ogromnym kłopotem dla osoby chorej, niepełnosprawnej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

No straszne naprawdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

anonim bydle jesteś nie człowiek. Przestań szydzić z niepełnosprawnych . Oby Ciebie kiedys nie spotkało kalectwo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jego kiedyś spotka kalectwo jak pójdzie pieszo do lewiatana po lody...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie chodzę pieszo ani nie robie zakupow w lewiatanie. Po to mam auto aby zapier*** miedzy Wami jełopami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciekawe czy byłbyś taki mądry na wózku gdyby Ci taki jelop jak ty zaparkowal i zatarasowal przejazd??? Cwaniaczku z PKSu. Oby CIĘ to nie spotkało.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja z pksu? Zdecydowanie nie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie przecież te wpisy są pisane przez gimbazę (albo pochodne) co samochód to znają ale z tylnego siedzenia tatuś/mamuś do szkoły wozi 300m bo się Brajanek zgubi.
A zapier...la to on na hulajnodze.... z komunii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie tam nic nie trzeba mieć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wy na forum piszecie, a to raczej nic nie daje. Dziś to samo. Przez ok 40 minut spaceru naliczylem 10 piratów. Jeden nawet Pszenna zapierdzielal, że o mały włos nie zatrzymałby się przed Lipową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (4 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...