kobra3333@wp.pl - opinia

Restauracja schludna, pachnie jeszcze nowością ale jak widać szefostwo się nie postarało co do jakości ogólnej. Czekałem na zupę 45min z resztą poszło sprawniej ale bez większych rewelacji. Nie byłem zadowolony jakością usług ponieważ wielu dań po prostu nie było z karty menu, więc nie było z czego wybierać. Nie wróże im dużego sukcesu. Porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zadowolony klient .

Niestety nie polecam tej Restauracji ponieważ nie mają przystępnych cen po drugi długo trzeba czekać na jedzenie a po trzecie w karcie nawet połowy nie ma dań. Nie polecam !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie zadowolony klient .

To prawda na zamówiony posiłek czeka się długo i nie ma żadnej rewelacji.W karcie niby dużo ale jak chce się zamówić to nie ma.Porażka.
Mogę polecić nową restaurację w Żukowie.Jedzenie mają baedzo dobre,przystępne ceny.Byłem raz w niedzielę z rodziną i polecam kotlet rajców wyborny.Jadłem już w życiu sporo kotletów,ale ten był rewelka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie zadowolony klient .

Oj no proszę prawdziwi smakosze się pojawili, Jak dla mnie to jest to restauracja na wysokim poziomie , a ceny są normalne . Przynajmniej 2 razy w tygodniu jadę do Szczecina przez Żukowo i staram się wjechać na obiad- nie miałem problemu z dostępnością dań.Dostałem nawet kartę stałego klienta. A tak poza marginesem
to nie restauracja gdzie specjałem jest kotlet hihihhihi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: kobra3333@wp.pl - opinia

Zdecydowanie się nie zgadzam. Lokal na poziomie, byłam z mężem kilka razy. Wystrój w porządku, choć kilka rzeczy można by udoskonalić, jedzenie pyszne, szczególnie dziczyzna i steki, obsługa bardzo solidna, szczególnie dwie osoby, średniego wzrostu kelnerka, oraz barman, bo nie dość że zrobił pyszne drinki (mąż był zachwycony long island iced tea, ja mojito- pełen profesjonalizm) to do tego świetnie obsługiwał nas przy stoliku, trafnie doradza, jest bardzo miły, mimo że młody to wygląda jakby pracował w fachu ładnych parę lat. Kelnerka też zawsze uśmiechnieta, pogodna, tak powinno być. Życzymy sobie wiecej takich restauracji, napewno polecamy, i z biegiem czasu moze byc tylko lepiej. Pozdrawiamy i na pewno do zobaczenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: kobra3333@wp.pl - opinia

mały wybór dań
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1