Zero Profesonalizmu (3) Niedopuszczalne zachowanie właścicieli! Wykupiłam kolację w tej karczmie... diamonds Restauracja godna polecenia (5) Ostatnio trafiłam na małą imprezkę do tejże restauracji i powiem szczerze że... Lenna S. Wesele 12.09.2014 (1) Nasze wesele odbyło się w 100% tak, jak sobie wymarzyliśmy. Dzięki... Teresa L.
klinet (1) dramat nie polecam w karcie dania których nie ma czeka się długo drożyzna jak... ewa Nasze Wesele 14.06. 2014 (1) Witamy. Jeśli szukacie przytulnego, z klimatem miejsca na swoje wesele to... Iza i Rafał wow!! (1) Byłam tam przypadkowo... "po drodze". Zamówilismy karkówkę... powiedzieć, że... Magda kobra3333@wp.pl - opinia (6) Restauracja schludna, pachnie jeszcze nowością ale jak widać szefostwo się... kobra3333@wp.pl Zero dbałości o środowisko (3) Jem obiad, a właściciele palą śmieci za restauracją...to nadaje się do straży... Majka chrzciny (1) Organizowalismy chrzciny syna, na większa ilośc osób- jedzenia było bardzo... ita Impreza andrzejkowa (1) Witam serdecznie :) Impreze andrzejkowa moge spokojnie uznac na udana, zabawa... Gosia Zdecydowanie polecam (1) No widzę tak zwani znawcy kotletów się odezwali. Mieszkam w Gdyni i nie ma... Rodzinka casual z plusem (1) To moja druga wizyta w "Sidle" i na pewno nie ostatnia. Obie nie planowane i... Latte Świetna karczma z klimatem (1) Bardzo sympatyczna obsługa, dania doskonałej jakości. Byłam kilkakrotnie i... Janina