kogo wybraliście

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
mam pytanko czy bierzecie fotografa na ślub i wesele - do której godziny i jakie to koszty. Spotkałem się z dużą rozpiętością cenową za tą samą usługę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kogo wybraliście

Wybrałam fotografa z Sopotu - 10 zł od zdjęcia, też spotkałam się z dużą rozpiętością cenową. Mieliśmy go w kościele - o to nam głównie chodziło, no i na poczatku wesela, tj chleb, sól, przenoszenie przez prog itd., do pierwszego tańca. Potem robił zdjęcia ktoś z rodziny, znajomi. Ze zdjęć od fotografa jestem b. zadowolona.

Słoneczko napisał(a):

> Wybrałam fotografa z Sopotu - 10 zł od zdjęcia, też spotkałam
> się z dużą rozpiętością cenową. Mieliśmy go w kościele - o to
> nam głównie chodziło, no i na poczatku wesela, tj chleb, sól,
> przenoszenie przez prog itd., do pierwszego tańca. Potem robił
> zdjęcia ktoś z rodziny, znajomi. Ze zdjęć od fotografa jestem
> b. zadowolona.

Witam! Czy możesz mi podać namiary na tego fotografa, biorę ślub 25.09 w sopocie. Z góry dziękuję.

Filipinka

10zł od fotki to chyba niewiele,co????

Pani fotograf, z której usług miałam korzystać podczas ceremonii ślubnej, bierze coś ok. 7 zł za zdjęcie. Robi naprawdę bardzo ładne zdjęcia, przede wszystkim śliczne zbliżenia np. obrączki wkładanej na palec, podpisu składanego przez młodych, itp. Robiła zdjęcia w zeszłym roku mojej przyjaciółce. Zrezygnowałam jednak z jej usług, bo jeden z moich gości zadeklarował chęć robienia zdjęć podczas całej uroczystości i bardzo mu na tym zależy, a my chcemy mu sprawić przyjemność. Zainteresowanym mogę podać namiary na prv. W związku z moją przedwczorajszą rezygnacją ma prawdopodobnie termin 31 lipca br. wolny.

ja szukam kogoś do kościoła na 04.09 aoryl@interia.pl

Chetnie dam namiary na swietnego fotografa - robil nam plener, kosciol i wesele (ok 2 godz). Dostalismy 3 albumy po 50 zdjec+cd+negatyw. Do tego okolo 30 zdjec luzem (dla rodzinki :-). To wszystko kosztowalo nas 1200zl i zdecydowanie bylo warto. Efekt jest swietny - widac profesjonalizm. Zainteresowanym chetnie przekaze szczegoly.

jagucka napisał(a):

> Chetnie dam namiary na swietnego fotografa - robil nam plener,
> kosciol i wesele (ok 2 godz). Dostalismy 3 albumy po 50
> zdjec+cd+negatyw. Do tego okolo 30 zdjec luzem (dla rodzinki
> :-). To wszystko kosztowalo nas 1200zl i zdecydowanie bylo
> warto. Efekt jest swietny - widac profesjonalizm.
> Zainteresowanym chetnie przekaze szczegoly.

Poproszę o szczegóły na maila,jak mozna.A przesłałabyś próbke zdjęć???No i skąd jest ten fotograf.

to dość drogi fotograf, ja zapłaciłam za podobną usługę 900 zł - 180 fotek w jednym albumie, cd z wszystkimi fotkami fotograf zrobił nam plener, kościół i imprezę toasty, powitanie chlebem i solą życzenia i godzinę tańców. Jakość super a jeszcze album bardzo oryginalnie zrobiony, polecam.

Anka to daj namiary na tego fotografa jak mozesz.A moze jakieś zdjęcia prześlesz na priva???I skąd jest ten fotograf????

oki, tylko że namiary mam w domu, cd krąży po rodzinie ale wiem że na stronie też są nasze fotki. Przeslę Ci info wieczorkiem. A kiedy ślubujesz ??

Pewnie w styczniu,ale jeszcze dokładej daty nie mamy.wiesz,u nas to będzie kwetia miesiąca co do decyzji.OK,to będę czekała na maila.

Sorki za milczenie, ale jakiś podły robal zaatakował mojego kompa.
Adres strony mojego fotografa to www.findesiecle.republika.pl z tego co kojarzę znajdziesz tam telefon do tej babki. Pozdrawiam

Szczerze dziwię się dlaczego polecacie akurat tego fotografa - przejrzałam fotografie na stronie, którą podałaś: http://www.findesiecle.republika.pl/ i po tym co zobaczyłam, to raczej jestem bardzo rozczarowana - szare, nijakie, nieostre, obcięte stopy, nieciekawe kadry - na pewno nie wybiorę Go, aby uwiecznił tak bardzo ważną chwilę w moim życiu...

Proszę o namiary na tego fotografa. Skąd on jest?

nie ryzykuj!!! wez fachowca..

Odradzam Ci z calego serca ryzykowanie z fotografowaniem przez gosci!!!

To najgorsze z mozliwych wyjsc - znam co najmniej kilka takich przypadkow. Zdjecia zrobione przez amatorow sa w optymistycznym wariancie "takie sobie", a utraconych wspomnien nikt Ci nigdy nie zwroci.

Znajomi, rodzina - niech sobie pstrykaja do woli. Mozesz im nawet dac negatywy. Ale tylko "prawdziwy fotograf" gwarantuje, ze fotografie beda wygladaly po ludzku. Zdjecia reportazowe - wbrew pozorom - wymagaja duzej wprawy i niezlego oka.

Juz po kilku tygodniach zapomnisz, ze zaplacilas nieco wiecej za zdjecia, a album bedzie cieszyl oko przez cale zycie.

Re: nie ryzykuj!!! wez fachowca..

Jeśli chodzi o moją rezygnację z usług Pani fotograf, to gość weselny, który będzie robił nam zdjęcia, zajmuje się fotografią zawodowo i fotografował już wiele ślubów i wesel. Tak więc nie obawiam się absolutnie o jakość zdjęć. A ponieważ jest to chrzestny mojego narzeczonego nie chcieliśmy go angażować, żeby swobodnie mógł się bawić podczas wesela oraz uczestniczyć w uroczystości w kościele. W przeciwnym przypadku, nie ryzykowałabym oczywiście jakości zdjęć z tak ważnego dnia.

Re: nie ryzykuj!!! wez fachowca..

czesc lidia bardzo bym prosila o namiar na prv na te pania fotograf mamy slub 20 sierpnia dzieki serdecznie;):)

My się zdecydowaliśmy na sprawdzone studio z Gdyni.
Cena może nie jest najniższa, ale za to efekt gwarantowany!!!
3 albumy po 20 zdjęć + CD ze wszystkimi ujęciami + sesja próbna (studio, plener, kościół) ok 1900 - 5% za to, że komplet - 5% za to, ze powołasz się na mnie.
info tylko na prv.

fotograf GW
mial postawowa zalete, nie bal sie robic zdjec, co na slubie jest wazne
fotki wyszly z jajem :) ... i oto chodzi

Ja popisuję się dwoma rękoma, nogami i czym jeszcze się da pod pochwałami na temat zdjęć robionych przez Darka Dyra. Jest poprostu mistrzem!!!!!!!!!!!!!

namiary

oto namiary na fajnego fotografa - chłopaka po ASP i Szkole Filmowej w Łodzi :-) http://www.wesela.biznesfoto.pl

Re: namiary

Polecam www.foto21.pl - ten gość to ma fantazję...

Re: namiary

Pisalam kiedys o fotografie z Sopotu, teraz chce odpisac Filipince, robie to dopiero dzis, poniewaz dawno nie zagladalam tutaj. A wiec ten fotograf, o ktorym pisalam to pan Pruszek z Sopotu, jego zaklad jest przy ul. Abrahama. Jezeli bedziesz chciala cos wiedziec wiecej, chetnie odpowiem. Pozdrawiam.