kokardy do deoracji ławek

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
gdzie można kupić białe, gotowe kokardy tiulowe do przystrojenia ławek... potrzebuje ich 32 szt.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kokardy do deoracji ławek

widzialam je kiedys na allegro

no właśnie szukam i nic.... to nie musi być koniecznie tiul a organza....

gotowych nie widziałam, ale łatwo można zrobić je samemu, jest na allegro świetna wstążka z organzy, ma w sobie cieniutki drucik którego nie widać i wychodzą z niej śliczne kokardki (ten sam sprzedawca ma też szerszą zwykłą organzę z metra na rolce, którą zupełnie łatwo zawiązać) coś w tym stylu (to z tej z drucikiem):

image

znalazłam coś takiego

http://www.allegro.pl/item359202180_ewpol_organza_40cm_9_m_biala_bordo_ecru.html

tylko pojawił sie kolejny problem kiedy to zamontować
sobota odpada bo nie będzie na to czasu a nie mam nikogo kto by pojechał to zaczepić.... myślałam o piątku ale mam juz od piątku gości i jeszcze dekoracja sali...

Miia jeśli do kokard to może lepsza jest organza wąska nie musisz już jej wtedy kroić np. taka:

http://www.allegro.pl/item357440851_slub_szarfa_z_organzy_na_auto_10metrow_6_50_biel.html

A nie możesz poprosić jakiejś koleżanki żeby ci to zamontowała w sobotę?

Ja bym miała gotowe kokardy jakbyś chciała np. pożyczyć to póki co na ten termin mogłabym ci je pożyczyć :)

swiadka wyslij jednego do strojenia kosciola....

Karolinka 29 - nie mogę znależć nigdzie tej wstążki z drucikiem, masz może link do tego sprzedawcy?

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...