kolekcja biletów komunikacji miejskiej

Cześć

Od już prawie 10 lat zbieram bilety komunikacji miejskiej. Mój zbiór liczy ponad 8 tys biletów z których każdy jest inny, z ponad 180 miast Polski i ponad 1000 zagranicznych.
Piszę do Was z prośbą. Może macie w posiadaniu jakieś bilety które moglibyście mi podarować ? Mimo że już mam dużo tych biletów to w wielu miejscach co jakiś czas jest podwyżka cen, zmiana wzorów i samej nie idzie nad tym nadążyć ;)
Interesują mnie bilety komunikacji miejskiej - jednorazowe, karnety, czasowe, miesięczne - po prostu wszystko co jest biletem ;). Bilety pkp i wstepu również. Oczywiście wszystkie już zużyte.
Mogę zwrócić koszty wysyłki.
Zapraszam do przejrzenia strony z moją kolekcją http://www.bileciki.org

Jeśli znajdzie się ktoś chętny proszę o e maila biletybeaty@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kolekcja biletów komunikacji miejskiej

Nikt, nic a nic ?
Polecam przejrzeć stare portfele, torebki. Czasem przy przeszukiwaniu można natknąć się na jakieś niespodziewane pieniążki, a to przynosi radość he he ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nadal szukam biletów. Może ktoś coś dla mnie znajdzie ? :)

Podróżując na wakacjach pamiętajcie proszę że jest ktoś taki jak ja co zbiera bilety wszelakie. Nie wyrzucajcie biletów, przekażcie je dla mnie ! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nadal poszukuję biletów komunikacji miejskiej. Jeśli masz takie : miesięczne, jednorazowe, okresowe itp (mogą być skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszę skontaktuj się ze mną.mail biletybeaty@wp.pl
Mogę zwrócić koszty wysyłki lub wysłać Ci kopertę ze znaczkami.

Wow niezła kolekcja. A ja zawsze wyrzucalam bilety z różnych miast.. będę miała na uwadze następnym razem:( pozdrawiam

Jeśli ktoś miałby jakieś bilety to ja nadal chętnie przygarnę. Proszę o priv albo email.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, mam trzydniowy bilet z Budapesztu. Czy jesteś zainteresowana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam bilety, ale PKP :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...