kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Cześć Monia też choruje na depresję i nie umiem sobie pomóc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też mam depresję lękową nie za bardzo umiem sobie poradzić

Napisz do mnie na messenger znajdź mnie Beata Malicka (miłkowice) pisz o każdej porze

Monika.
m.derehajlo88@interia.pl

Witam. Tez cierpie na nerwice i rozumiem te wszystkie objawy ... Trzeba nauczyc sie z tym zyc i nie poddawac sie.

Hej choruje na nerwicę lękowa od 7 lat masz ochotę to napisz:mela1984@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam również cierpię na nerwicę lękowa i ta cholerna hipochondrię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że sporo osób ma nerwice. Najlepiej się z tego wyleczyć.

Dokladnie ich materiały pomogą usunąć nerwice. Polecam ich z całego serca. Oni są lepsi niż leki i terapia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy chodziłam do lekarzy wszyscy uważali, że nerwica do ciężka choroba. Bzdura nerwica jest zaburzeniem i jeżeli na siłę chcecie pozbyć się objawów to jest jeszcze gorzej. Leki niwelują obawy ale nie przyczynę więc zamiast narzekać jaka to ciężka choroba hahah to skupcie się na poznaniu mechanizmów nerwicy. Ja sama to miałam za pierwszym razem pomogły leki ale jak nie poznałam siebie to przyszedł nawrót a teraz znając mechanizmy można samemu sobie z tym poradzić a nie walczyć i szarpać. Po pierwsze nerwica to nie choroba. Pomysł skupiasz się na czymś i momentalnie zapominasz o objawach no to przepraszam jaka to choroba. Głową.do góry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kinga - mam to samo . Dopóki nie mam ataku albo kołatania serca jest wszystko ok , ale tylko zacznie mi coś dolegać , zaraz wchodzę w Google i czytam czym to może być spowodowane i czy na pewno nie umrę ️ Nadal nie dociera do mnie , że to jest nerwica . Ciągle myślę , że mam jakiegoś guza w głowie , chore płuca albo coś z sercem od 4 miesięcy mam to g*wno a od 5 tygodni biorę Asentre i Pramolan . Na wizytę u psychoterapeuty czekam nadal .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam to samo :(

do renjata: a ja od 3 dni czytam o jodze, i medytacji chce sie nauczyc, mozemy na priv? maila? mam 45 lat i niestety biore leki..

MAM 48 LAT I 3 raz wróciły zaburzenia lękowe. byłam u psychiatry, ale to co mi przepisał było straszne. myslałam ze serce mi staje, ze ktos podpalił mi głowę, dreszcze jak w febrze. nie biorę nic oprócz leków ziołowych i melisy. mam ataki, ale bardzo pomaga mi joga. włączam codziennie youtube i cwiczę godzinę. nauczyłam się oddychac a to wazne przy atakach paniki. słucham na youtube różnych wykładów motywacyjnych, uczę się medytować a we wtorek wybieram się na hipnoterapię. leki otumaniają one nie leczą naszej psychiki, my sami musimy pracować nad sobą wszystkimi mozliwymi sposobami aby osiągnąć równowagę emocjonalną. wierzę że sobie poradzę. dałam radę już dwa razy bez leków i tym razem będzie dobrze. najważniejsze w nerwicy to zmienić coś w naszym życiu...nie możemy się w nim nudzić. nuda powoduje zniechęcenie i przybicie. zeby się wyleczyć trzeba wywrócić życie do góry nogami i ćwiczyć. poczytajcie sobie o zbawiennym wpływie aktywnosci na psychikę. dziś czuję się dobrze po 4 dniach spania i umierania i zaraz zabieram się za jogę. zyczę wszystkim powodzenia w walce z samym sobą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam od lat nerwicę, nie mam już tyłu objawów ze strony serca, choć czasem wracają, ale już się ich tak nie boję. Niestety budzę się ze ściśniętym żołądkiem i uczuciem lęku. Jestem hipochondryczką i ciągle analizuję czy nie jestem na coś chora. Przez natłok złych myśli jestem rozkojarzona i boję się planować przyszłość, np.wakacji, bo nachodzi mnie myśl, że może się coś w między czasie wydarzyć. Sytuacje pogarszają różne problemy zdrowotne w rodzinie. W trudnych chwilach pomaga modlitwa do św. Rity i mam ją często przy sobie.

Ja mam od dwóch straszne kręcenia się w głowie
Czuje się jakbym była pijana, chodzę po ścianach
Tez tak macie?
Nic mi nie przechodzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie, porozmawiam też przez to przechodzę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam to samo ciągły lek tez mam 19 lat a ciągnie się to za mną odkąd pamietam

monsta.25@o2.pl proszę napisz

mimo lekow ktore bierzesz od psychiatry pewnie? masz takie drgawki itd ???

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...