kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej , Sylwia może mi podać swój email . Aneta pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwia masz może f.b

Częśćw ,Mam na imię Aneta

Wróć do palenia

Wsparcie psychologiczne - są darmowe linie telefoniczne. A do tego - zajęcie czymś głowy. Może jakieś nowe hobby? Nauka czegoś? I zdecydowanie odstawienie telewizji.

Sama z tym walczyłam, na stres bardzo pomaga mi osobisćie masaż:
https://medycynaestetycznawarszawa.pl/zestresowany-masaz-skutecznie-rozluznia-napiete-miesnie/

Działa na mnie skutecznie w sposób psychiczny ale jednocześnie rozluźnia moje mięśnie. Mogę polecić!

Teraz też jest taki trudny czas......http://www.kobietawpigulce.pl/czym-jest-lek/

Ja też to mam chcesz porozmawiać to zadzwoń oj nr 515318648 pozdrawiam

Mam dość nerwicy. Nie daje sobie z nią rady. Pod wpływem alkoholu zwyzywałam narzeczonego i podobno nie tylko jego lecz jego znajomych. Zrobiłam mu okropny wstyd. Jego znajomi zawsze uważali mnie za kulturalną , grzeczną osobę, ale to co wczoraj zobaczyli jest dla nich szokiem. To był pierwszy atak złości w tym roku. Zawsze zdarzają się pod wpływem alkoholu. Narzeczony nie chce mnie znać. Nie dziwię mu się. Zrobiłam mu ogromny wstyd. Nie wiem już co robić. Jeszcze kilka lat temu byłam uśmiechniętą dziewczyną, bardzo towarzyską. Teraz każde wyjście ze znajomymi powoduję lęki przez co przed każdym wyjściem sięgam po alkohol. Zawsze się pilnowałam ale ten jeden raz się nie udało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,dziewczyny Ja jestem zdrowa ale mam córkę która walczy z nerwica i myślami.Pomagam jak mogę,córka mieszka w Irlandii.Bierze leki miała już psychoterapeutów.Rok nawet więcej czuje się cudownie,odrzuca leki i jest okey,ale później są nawroty
.Polecam Wam filmik na YouTube Sylwia,Sylwia.ktora pokonała sama nerwicę lękowa.Zycze zdrowia.

Całą masę koleżanek z nerwicą lękową znajdziesz na https://wolniodleku.pl/?utm_source=forum-trojmiasto&utm_medium=post-kolezanki-nerwica&utm_campaign=organik

tu zrelaksowana koleżanka https://trojmiasto.tv/Mozecie-mi-nie-uwierzyc-ale-ta-36269.html

Po co Tobie druga nerwica ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ja też choruję na nerwica jakieś i ma objawy proszę o kontakt na meila Żaneta.celinska@op.pl

Ja tak samo. Może jakieś porady?

rodzina sie odwraca nie,, to nie rodzina tylko słabi ludzie bez wartosci nie ma czym sie przejmowac

Nadal chorujesz bo ja tez nam nerwice i nie wiem jak sobie z tym poradzic

Jestem z Gdyni mam nerwice od 3 lat...

Witajcie też się zmagań z tym dziadostwem, najgorsze jest to uczucie omdlenia

Wątek stary ale też jestem z Gdyni z nerwicą

Najważniejsze jest jednak, że z zaburzeniami nerwicowymi można skutecznie walczyć.Takie słowa usłyszała moja ciocia kilka lat temu,męczył ją paraliżujący lęk, roztrzęsienie, apatia, utrudniały normalne funkcjonowanie.W leczeniu nerwicy, przydać się mogą naturalne olejki eteryczne, które rozpylone w pomieszczeniu, w którym przebywa, wprowadzają ją w dobry humor i zapewnią ukojenie nerwów. polecamy olejek lawendowy, pomarańczowy, rumiankowy. Możesz je podgrzać w kominkach zapachowych, dodać do kąpieli, czy nasączyć nimi poduszkę, by lepiej spać.

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...