kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje od 6 lat i co tu dużo mowic większość znajomych i rodziny się odemnie odwrocila traktując mnie jak tredowata(te dziewczyny które chorują na pewno wiedza o czym mowie).Fajnie byłoby się poznac bo przecież razem raźniej a kto inny lepiej zrozumie chorego niż ten co sam choruje.Niestety nerwica to ciezka choroba która ciężko innym zrozumieć i trudno z nia walczyc ale może wspólnie jakos dojdziemy z nia do ladu:)Ja mam 32 lata mam dwoje dzieci syna-13lat i corke-6lat mieszkam w Leszczynkach.Czekam na odzew o goraco pozdrawiam:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: kolezanki z nerwica poszukiwane:)

Hej ja też od kilku dni nerwy od pobudki trzese sie słabo mi i wogle...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

od 4 dni mam takiego doła,że łeb urywa! Dzisiaj to już jest dół wszystkich dołów!

Ehhhhhhh. . . . . .chyba na prawdę oddam się w ręce jakiegoś specjalisty bo sama to niewiele zrobię ze swoją nerwicą.

U mnie jest o wiele lepiej. Przynajmniej od czasu kiedy zaczęłam brać nowe leki... Jeszcze miesiac temu codziennie rano czulam zmeczenie i wscieklosc. Bez znaczenia na to ile spałam. Nic mnie nie cieszyło. Miałam wybuchy gniewu. Cierpiało przez to moje małżeństwo. No normalnie kosztmar. Jednocześnie zaczęłam mieć problemy z koncentracją, ciężko mi się pracowało. Na niczym nie mogłam się skupić. OBecnie chodzę na wizyty do pana Pawła Nowaka. Jestem po trzeciej, leczenie na szczescie okazalo sie skuteczne.
Troche za dlugo zbierałam sie z wizytą. Tłumaczyłam sobie,że wszystko jest ok. Ale jednak nie bylo.

Witam,

Jak tam Wasze nastroje Drogie Panie ????

U mnie dzisiaj bardzo bardzo źle . . . . . :-(

Witam Was Drogie Panie,

Jak tam Wasze samopoczucie? Zima dosłowna za okienkiem,dzieci mają radość w oczach i sercach co bardzo mnie cieszy.

Sama nie mam dzieci ale,widząc uśmiech na buźkach maluchów i tych starszych dzieci poprawia mi się samopoczucie.

Ehhhh. . . . tak czasami tęsknie do swojego dzieciństwa, czasu beztroski, braku problemów - gdzie te czasy. . . .dobrze,że pozostają wspomnienia, miłe wspomnienia których nikt nie może mi odebrać :-)

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!

J&K napisze zaraz maila Ci oki

Będąc w gronie ludzi nic po mnie nie widać,jestem towarzyska itd.ale jak zostaję sama jestem również "sama" wewnątrz tak w duszy.

Ehhhhh. . . . .smutno mi . . . .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

U mnie w dniu dzisiejszym samopoczucie ma się fatalnie - mam chęć płakać. . . .

Wcale nie jestem taka silna jak myślałam do tej pory.

Bardzo często myślę,że i tak zostanę w życiu sama (rodzice kiedyś umrą to jasne,dzieci nie mam, a partner z którym jestem przecież też zawsze może odejść) i to właśnie to powoduje u mnie lęk przed pozostania samą. . . . . :-(

Czy któraś z Was też tak ma ???

Jak tam dziewczyny samopoczucie??

J&K - mail do mnie: butterfly_project_ana@o2.pl

Kochana a skad jestes możesz podac maila do siebie ?

NIe bój się psychiatry ja mogę polecić dr Ewę Antolak z Gdańska lub dr.Stankiewicza z Gdyni to są normalni lekarze jak inni ppo co się męczyc wiem po sobie czuje się podobnie jak Ty i wolę iść do lekarza po pomoc niż mam się dłużej męczyć i wszystkich dookoła...

Nie,nie byłam u psychiatry - byłam tylko i wyłącznie u lekarza rodzinnego który,zapisał mi lek o nazwie PRAMOLAN i to tyle.

Żeby ratować siebie i swoje zdrowie wybrałabym się do psychiatry ale,z drugiej strony wstydzę się,że on będzie na mnie patrzył jak na jakąś nienormalną i zdesperowaną . . . . . . :-(

Od kilku dni codziennie w podobnych porach po południowych boli mnie głowa a dokładnie góra głowy (w sensie to miejsce gdzie rosną włosy) oraz tył głowy nad karkiem.

Męczy mnie to bardzo . . . . .

Pewnie nie bo nie wspomina o lekach

J&K byłaś u psychiatry?

Hej mam identycznie płacze nie chce mi się już nogdzie jeździć nawet w sklepie jak jestem większym to zaczynam wpadać w panikę masakra kiedyś było spokojniej a teraz jestem przerażona pracuje w księgowości więc mam stresy i nerwy, bolą mnie plecy mam straszny przykurcz mięśni karku zawroty głowy...mam synka 4 letniego ktory chciałby z mama poszaleć a mamusia znerwicowana i obolała ;-( mam coraz większe doły ;-( biore Afobam ale doraźnie...

Z nerwicą żyję od 5 lat - od jakiegoś czasu sobie z nią po prostu nie radzę.
Codziennie wieczorem płaczę . . . . .tak mnie nachodzi i wtedy zaczyna się lęk o wiele spraw dotyczących mojej przyszłości i smutek dotyczący przeszłości tego co było kiedyś w moim życiu itd.

Do niedawna umiałam sobie radzić ze swoim samopoczuciem w pracy,od jakiegoś czasu radzę sobie z tym tylko na początku a po około dwóch godzinach mam ochotę tylko pracować i do nikogo się w ogóle nie odzywać. (CAŁY CZAS ŻYJĘ SWOIMI MYŚLAMI)

Mam ochotę być cicho.

Czy Waszym zdaniem może to być depresja utajona ?

Widze,ze nie jestem sama... i szkoda,ze ta cholera dopada tylu mlodych ludzi. Mnie dopadla 5 lat temu,setki badan -wyniki ok ,ale ja uwazalam ze lek.cos przeoczyli,kilka wizyt na pogotowiu tez bylo,wszystkie ataki byly wieczorami. Dysznosc,scisk w gardle,kolatanie serca,lek ze zaraz umre. Raz na izbi przyjec dali mi jakis syrop i przeszlo.innym razem gdy mnie tak mocno dusilo i walilo serce kol.zawiozl mnie na pogotowie,pow.lek.,ze ostatnim razem podano mi syrop podobny w smaku do flegaminy i bylo ok. Pow.,ze mi go przepisze bo skumal,ze chodzi o hydroxyzyne, ktora wykupilan,wypilam 1 butelke,poszlam po recepte na 2 i w polowie skumalam sie ze uzaleznilam sie od niej i ja odstawilam. Krotko po tym wyjechalam do pracy,zamieszkalam z chl.i zniknelo.Mialam spokoj przez jakies 4 lata. Wrocily leki w grudniu:( lekkie dusznosci tez miewam ,najgorszy jest ten strach ze zaraz umre. Wczoraj pierwszy raz wzielam hydroxyzyne bo nie moglam spac przez te lęki. Dzis jest ok,ale gdy jestem sama to to G**** wraca:(

Hej lekarz dobrze Ci powiedział to objawy nerwicy idź do psychologa lub psychiatry da Ci tabletki i psychoterapia behawioralna bardzo pomaga

mam wrażenie że to może być nerwica tak mi powiedział lekarz na pogotowiu...ale jak to się leczy ? przechodzi to też w hipochondrię bo robić tyle badać jak się człowiek źle czuje i nic nie wychodzi to chyba nie jest normalne...

Inne tematy z forum

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?