kolka u niemowlaka i zmiana mleka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
jak drogie mamy zmienić mleko z bebilon ha na bebilon przeciw kolce czy odrazu czy mieszać??
Moje maleństwo na kolkę dostaje debridat ale to nie za bardzo pomaga już nie wiem co robić:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kolka u niemowlaka i zmiana mleka

o zmianie mleka powinien zdecydować pediatra :P

ja zmieniałam z Bebiko 1 na Bebilon Comfort - chyba bez mieszania(z tego co pamiętam), przy przechodzeniu z BC na Bebilon Pepti - też nie mieszałam :P

mieszanie było konieczne przy zmianie z BP na zwykły Bebilon2 - Gabryś nie chciał go pić, bo był za słodki :P więc bawiłam się w mieszanie :P

może lepiej spróbuj mieszać? już dobrze nie pamiętam ale chyba BC też jest gorzkawy tak jak BP - więc smak może się dziecku nie podobać :P

no i obserwuj kupki - u nas po BC kolki przeszły ale musieliśmy walczyć z zaparciami :/

Re: kolka u niemowlaka i zmiana mleka

moja Blanka pije Bebilon Comfort (tylko) i dodatkowo dostaje kropelki (8 kropli na 120 ml) Delicol- na razie po tych kropelkach widzę zmianę na lepsze, mniej płacze, puszcza bączki i robi ładne kupki......zobaczymy jak będzie później

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...