kółka w wózku: pompowane / piankowe

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
(nie wiem, czy był juz taki wątek - jak tak prosze podbijcie)

na jakie się decydujecie / jakie macie?
nie wiem które lepsze?
hmm...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kółka w wózku: pompowane / piankowe

Ja mam piankowe. Bałam się kupić pompowanych, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie może przebić. A niełatwo zapasowe dętki znależć. Stwierdziłam że nie bede miala kogo na pomoc wzywac jak złapię 'gumę' gdzies na spacerze.

Ja na początku też bylam tylko za piankowymi,ale w rezultacie skonczylo sie na pompowanych,bo wozek ogolnie byl super-typ terenowy,bo chodze tylko po takim terenie(głównie las!)isie sprawdzaja.Jezdze od lipca codzienie,niczego nie oszczedzajac i jakos jeszcze nie zlapalm gumy;-)

piankowe sa lżejsze no i gumy nie złapiesz ale jesli takie chcesz to tylko wózki z wyzszych półek (emmaljunga,mutsy..)gdyz piankowe koła w tanszych wozeczkach sa bardzo mało trwałe...przed zakupem wozka robilismy rozeznanie w temacie:)...zdecydowałabym sie na piankowe jakby kupowała nowy wozeczek:)(bo oczywiscie byłby to emmaljunga;) )

ja mam pompowane i bardzo sobie chwale

Sopory wybór jest w Warszawie przy ul. Modlińskiej 377, nie dość że duży wybór to nadodatek dość tanio

jacie ! :))) mój mąż jest za pompowanymi
a ja juz nie wiem ... :)))) kurka wodna

pompowane na tereny bez asfaltu tylko jak jest dużó polnych drug są super i niezastąpione a i w mieście się super sprawdzają
jak bym kupowała jeszcze raz to tylko pompowane:)

ja jestem za pompowanymi ;)

ja zdecydowanie polecam pompowane koła,3 latka uzywamy wozek i jeszcze do tej pory opona w całosci ;) wózek z pompowanymi kołami moze jest troche ciezszy ale komfort jazdy dziecka jest bez porownania niz w piankowych,ja zawsze bede polecac takie wozki poprostu testowałam juz kilka rodzjow i te WYGRYWJA! powodzenia w wyborze wózka...

też jestem za pompowanymi

rowniez polecam pompowane

wszystko zalezy.... jesli bedziesz musiala wnosic wozek na 5 pietro bez windy to polecam piankowe - sporo lzejsze niz pompowane. Natomiast komfort jazdy duzo wyzszy na pompowanych :) my jezdzimy na pompowanych od stycznia 2006 i do tej pory wszystko ok :) dodam, ze nia mam wozka z najwyzszej polki

a ja mam pompowane i złapałam gumę na 2 spacerze, a wózek mam raczej z tych droższych :) Niestety trzeba uważać na szkiełka na chodniku. Szybka wizytya w wulkanizacji załatwiła sprawę i mimo tej wpadki to i tak polecam pompowane :)

Polecam pompowane.

Gumę złapaliśmy po 2 miesiącach jazdy;)
Dętkę można kupić w sklepie z rowerami. Koszt ok 6-8 zł

Też złapałam gumę na spacerze daleko od domu gdyż przy pierwszym dziecku miałam wózek z pompowanymi kołami. Teraz mam piankowe kółka,wózek jest lżejszy a w jeżdzie nie widzę różnicy.

uzywamy pompowanych kolek od samego poczatku, wozek firmy emmaljunga wiec nie wiem czy z gornej polki czy nie ale jeszcze nigdy nie przebilismy zadnego z kolek tak wiec jeszcze raz polecam pompowane kolka.

Dla mnie tylko pompowane; mamy emmaljungę

ZDECYDOWANIE POMPOWANE, ja mam piankowe w spacerówce i bardzo tego żałuję (czekam na pompowane dokupuję). Miałam głęboki z pompowanymi kołami prowadził się świetnie, a teraz w spacerówce mamy pinkowe i wózek jest głośny i bardziej podskakuje na wszelkich nierównościach.
Poza tym w spacerówce jestem za przekładaną rączką, dla mnie to szalenie ważne, bo mogę wózek odwrócić od wiatru i widzę co mała robi.

Wiki miała głęboki wózek z pompowanymi kołami - POLECAM !!!

My również jesteśmy w posiadaniu wózka z pompowanym kołami, i wczoraj złapaliśmy "kapcia" hahaha ale na szczęście jedna łatka i po krzyku:)
polecam pompowane!!! Bardzo dobrze się prowadzi wózek

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...