kolory ścian

Hej! Pomóżcie proszę. Mieszkanie w bloku - 44m2. Przedpokój wąski, w kształcie litery L. Doradźcie czy kolor jaki wybierzemy na przedpokój (wiadomo nie jakiś ciemny) musi jakoś współgrać z kolorami w dużym pokoju? W przedpokoju planujemy jasną zieleń, w dużym pokoju jedną ścianę chcemy pomalować na inny kolor (albo położyć tapetę) a trzy pozostałe na inny, jakiś pasujący. Ta jedna ściana w salonie,która ma być w innym kolorze jest najbardziej widoczna z przedpokoju, zaraz pierwsza na wejściu. Czy ona powinna mieć coś związanego z zielenią czy może być w innym kolorze, zupełnie innym? Pomóżcie proszę bo nie jestem dobra w doborze kolorów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kolory ścian

Raczej nikt Ci nie doradzi "w ciemno", nie widząc pomieszczenia ;)

Ale mogę Ci poradzić coś innego: jeśli masz kogoś znajomego, kto choćby liznął obróbkę grafiki w Photoshopie czy czymś takim, porób zdjęcia z różnych ujęć i poproś go o pokolorowanie ścian. Sama ocenisz, co Ci się podoba, bo to w końcu Twoje ściany i Twój gust ma tu znaczenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kostka brukowa - jaka najlepsza? (57 odpowiedzi)

Kostka brukowa - jaka najlepsza?

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (47 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...